Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem kellett sokat várni, és a mozi világa a mobilpiacra is betört

Kütyük

Nem kellett sokat várni, és a mozi világa a mobilpiacra is betört

Men in Black II SMS, JAVA játék és téma (theme) letöltése telefonra az O2-től.

A Digital Bridges nemrég elindította a Men in Black II SMS játékát, melyet az O2 hálózatából lehet elérni. A JAVA alapú játékot 2002 harmadik negyedévétől lehet majd kipróbálni.

Mint azt már megszokhattuk, minden sikeres film után meg lehet venni az ahhoz tartozó pólót, plüssállatokat, poharakat és még ezerféle apróságot, mellyel a vásárló a film hangulatát szeretné otthonában felidézni.

Természetesen a mobilos előfizetők minden létező formában Men in Black II-re szabhatják a telefonjukat. Ebbe beletartozik a letölthető csengőhang, ikon, logo, továbbküldhető képüzenet és szörnyhangú hangpostabejelentkező.

Sőt, külön ilyen célból megjelentett DVD-t lehet vásárolni előfizetői pontokból, melyen játékok illetve mobiltelefonnal kapcsolatos szoftverek (ide értve a képeket, csengőhangokat stb.) lehet találni.

Brian Greasley, a Digital Bridges-től elmondta, hogy „A cég mindig a legnépszerűbb mobilos szórakoztatóeszközöket kínálja. A Men in Black II az év egyik legnagyobb filmjének ígérkezik, és a mi szolgáltatásunk lesz az, mely egy épp aktuális film vonásait fogja a mobiltelefonokra vinni”.

Az eddigi tapasztalatok alapján még a csengőhangok is roppant népszerűek voltak egy ilyen nagydobású film után (hogy nem nézzünk messzebb, a Mission Impossible film „zenéje” már minden létező telefonon megfordult). Az, hogy mekkora népszerűségnek fog örvendeni egy teljes Men in Black II „szett” a mobiltelefonra, még nem lehet tudni, de az biztos, hogy a Digital Bridges nagyon jó témát talált.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés