Connect with us

technokrata

Matáv: internetes ügyfélszolgálat

Kütyük

Matáv: internetes ügyfélszolgálat

Egyszerű és kényelmes ügyintézést kínál a Matáv új, online szolgáltatása, melyet ingyenesen lehet igénybe venni.

A Matáv Telefonos Ügyfélszolgálatának internetes, a cég weboldalán keresztül elérhető kibővítése többféle kapcsolatfelvételi lehetőséget is biztosít a Matáv ügyfelei számára. Azok, akik e-mailben lépnek kapcsolatba az ügyfélszolgálati munkatársakkal, huszonnégy órán belül elektronikus levélben választ kapnak megkeresésükre. A beérkezett üzeneteket a Matáv adatbázisában tárolja, így később szükség esetén az ügyintézés teljes története visszakereshető.

Az Internetes Ügyfélszolgálat lehetőséget ad arra is, hogy az előfizetők az általuk megadott telefonszámra visszahívást kérjenek. Ennek időpontját szintén maguk választhatják meg, a felhasználói felületen található lenyíló menü opciói segítségével.

A gyors kapcsolatfelvételt igénylő ügyfelek az internetes „beszélgetés”, a chat lehetőségét is igénybe vehetik. Ez esetben közvetlen és egyidejű írásbeli (chat) kapcsolatba léphetnek az Internetes Ügyfélszolgálat munkatársával a számítógép képernyőjén megjelenő ablakban.

Az Internetes Ügyfélszolgálat segítségével a felhasználónak lehetősége nyílik a Matáv-termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos mindennemű, az eddigiekben csak az 1212 telefonszámon vagy személyesen elérhető ügyintézésre, így például telefonvonal áthelyezésére, átírására, továbbá kiegészítő szolgáltatások megrendelésére és felvilágosítás kérésére. Az Internetes Ügyfélszolgálat a hét minden napján 0–24 óráig elérhető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle