Connect with us

technokrata

25 millió font DSL Internet-hozzáférésre

Kütyük

25 millió font DSL Internet-hozzáférésre

Az Ericsson együttműködik az Esat BT-vel az első írországi, kifejezetten az üzleti piacra tervezett digitális előfizetői vonal (DSL) megoldás telepítésében. A szerződés értéke 25 millió font.

[Sajtóközlemény] A BT Ignite a DSL platform segítségével internetes, adat-, illetve hangátviteli szolgáltatásokat nyújt majd írországi vállalati előfizetői részére. Az Ericsson kezeli, támogatja és telepíti a DSL megoldást, amely a következőkből áll: társhelyszínek DSL berendezései, DSL-alapú hangátviteli berendezések a hang- és adatátvitel integrálására ugyanazon DSL vonalon, az ügyfelek telephelyein működő berendezések, illetve integrált hozzáférési eszközök a BT Ignite előfizetői számára.

„A BT Ignite elsőként kínál DSL szolgáltatásokat az írországi üzleti piacon, és örömmel tölt el bennünket, hogy ebben az Ericsson a partnerünk” – nyilatkozta Steve Andrews, a BT Ignite szolgáltatói és hálózati részlegének elnöke.

„A műszaki megoldások és a teljesítmény tekintetében a BT Ignite igen magas követelményeket támasztott, ragaszkodva a világszínvonalú megoldáshoz és a versenyképes árhoz. Nagyon örülök, hogy az Ericsson megfelelt a követelményeknek” – nyilatkozta Stefan Feniuk, az Ericsson kommunikációs megoldásokért felelős részlegének alelnöke.

Az írországi Esat BT-nek szállítandó végpont-végpont széles sávú platform részeként az Ericsson üzleti partnere, a Zhone Technologies szállít majd néhány ENGINE berendezést, közöttük DSLAM-okat (digitális előfizetői vonal hozzáférési multiplexerek), hangátjárókat és DSL modemeket, az Ericsson által nyújtott menedzselt szolgáltatás kiépítéséhez és működtetéséhez.

Az Írország nagyobb városait érintő országos szolgáltatásbevezetési terv részeként az Esat BT-nek az Ericsson ENGINE hozzáférési termékválasztékán alapuló DSL szolgáltatása 2002. április 29-étől szakaszosan rendelkezésre áll.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle