Connect with us

technokrata

Az Orange nevű szolgáltató Angliában beindítja az MMS-t

Kütyük

Az Orange nevű szolgáltató Angliában beindítja az MMS-t

Elküldött képenként 40 p-t kell fizetni, ami megközelítőleg 150 Ft.

A rivális cég, a T-Mobile havi 20 Fontért vállalja a korlátlan mennyiségű MMS elküldését. Ez körülbelül 7.600 Ft-nak felel meg. Persze aki rengeteg MMS-t akar kükdeni, annak biztosan ez éri meg inkább.

Egyelőre csak a havidíjas előfizetőknek kínálják a szolgáltatást, de év végére az előre fizetők tábora is kipróbálhatja az új technológiát. Felmérések szerint 2005 végére az emberek 40%-ának lesz kamerával egybeépített telefonja.

A harmadik szolgáltató, a multinacionális MMO2 októberre vagy novemberre tervezi a szolgáltatás elindítását, így akkor ő is beszállhat az árversenybe.

Ugyan egyelőre az Orange és a T-Mobile is csak a saját hálózatán belül tud MMS-t küldeni, az előbbi igéretet tett arra, hogy a küldés és fogadás hálózattól teljesen független lesz. A furcsa az, hogy ez miért nem alapértelmezett…

Mindettől függetlenül végzett közvéleménykutatás szerint (melyet a Continental Research végzett) a T-Mobile és az MMO2 nem voltak túl ismerős és elfogadott „nevek” a távközlésben, míg elsőként az Orange végzett, őt pedig a Vodafone követte.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle