Connect with us

technokrata

Westel: számlafizetés Interneten

Kütyük

Westel: számlafizetés Interneten

Tovább bővült a Westel online szolgátatásainak köre – a hazai mobilcég havidíjas ügyfelei Interneten keresztül is kiegyenlíthetik számláikat.

[Sajtóközlemény] A Westel már jóideje biztosítja, hogy előfizetői a Világhálón keresztül lekérdezhessék szolgáltatásaik aktuális állapotát és tetszés szerint ki- illetve bekapcsolhatják azokat. A hazai mobilszolgáltató augusztus 14-től azt is lehetővé teszi, hogy havidíjas ügyfelei a Westel weboldalán található internetes ügyfélszolgálatra belépve, bankkártyájuk segítségével gyorsan és kényelmesen kiegyenlíthessék aktuális telefonszámlájukat.

A jelszóval történő azonosítást követően a kiegyenlítetlen számlák befizetése menüpont kiválasztásával megjelenik az előfizetéshez tartozó, még be nem fizetett számlák listája. Az internetes számlabefizetés gombra kattintva a fizetési tranzakció menüpontban – az összeg ellenőrzése után, a bankkártya számának, azonosítójának és lejárati dátumának beírását követően – egyszerűen, a fizetés gomb megnyomásával a bank végrehajtja a fizetési tranzakciót és nyugtázza azt.

A sikeres banki tranzakció eredményeképpen a számlázási rendszerben megjelenik a számlabefizetés, amit a következő havi számlában az elszámolási információk között a Westel az ügyfél számára feltüntet. Az online fizetéshez dombornyomott EC/MC vagy VISA bankkártya használható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák