Connect with us

Hirdetés

technokrata

Afganisztán mobilos helyzete határozottan javul

Kütyük

Afganisztán mobilos helyzete határozottan javul

Mint korábban beszámoltunk róla, eddig gyakorlatilag semmilyen kommunikációs szolgáltatás nem volt az országban, de ez mostanában egyre jobb.

Az Afghan Wireless Communication Company (AWCC) jelen pillanatban az egyetlen mobilszolgáltató az ottani piacon. Mint hogy hatalmas igény van arra, hogy mindenhol legalább mobiltelefonnal kommunikálhassanak az emberek, a cég igen dinamikusan fejlődik.

Nemrégiben kiterjesztette a szolgáltatási terültetét Herat-ra is, mely Afganisztán egyik kulcsfontosságú kereskedelmi és gazdasági központja.

Herat nemzetközi elérhetősége ezáltal megoldott az ország saját hívószámán (+93) keresztül. A nyelvek keveredése miatt az AWCC dari, pashtu és angol nyelven idította el az ügyfélszolgálatait. Az új szolgáltatásban Herat-ban nagyon nagy a kereslet, hiszen sokan már a szolgáltatás beindítása előtt előfizettek valamilyen csomagra.

Az AWCC a leggyorsabban „építkező” mobilszolgáltató a fejlődő országokban, hiszen ő az egyetlen, aki a nulláról hét hét alatt tudta biztosítani az első GSM hívást. A cég együtt dolgozik az állammal, hogy biztosíthassanak minden szükséges plussz szolgáltatást a rendszerben, mint például a hangposta, SMS és adatszolgáltatások, mint például az Internet.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés