Connect with us

technokrata

Bee ajándéktárgyak vásárolhatók augusztus 12-től

Kütyük

Bee ajándéktárgyak vásárolhatók augusztus 12-től

Augusztus 12-től a fiatalok magukon is hordhatják a Bee Fun Collection révén a Pannon GSM népszerű figuráit, BeeBoy-t, BaBee-t és BeeDogot.

A trió képmásait viselő – eddig csupán ajándéktárgyként funkcionáló – öltözékek és kiegészítők 2002. augusztus 12-étől sokak örömére megvásárolhatók a Bee boltokban.

A Bee forradalmat hajtott végre a GSM előfizetések sorában, és most hasonló csínyre készül a divat terén is. A percdíjaiban és időzónáiban a tizenéves mobiltulajdonosok igényeihez igazodó kártyás szolgáltatás arculatában is az egyre népesebb előfizetői tábor „nyelvét beszéli”: BeeBoy, BaBee és BeeDog Magyarország legpimaszabb, legvagányabb és leginkább szeretetre méltó mobilosai.

Első születésnapjuk alkalmából a Bee figurák elérkezettnek látták az időt, hogy a reklámokból át(k)öltözzenek a mindennapokba. A trió korábban is tett már kirándulást a ruházat és kiegészítők világába: a képmásukkal díszített ajándék pólók, tollak és kulcstartók rendkívül népszerűek voltak a fiatalok körében. Ezekhez azonban csak azon szerencsések juthattak hozzá, akik jókor voltak a jó helyen – a Szigeten a Bee Extrémparkban, a Budapest Parádén vagy a Bee által támogatott gólyabálokon.

A Bee Fun Collection darabjai augusztus 12-től minden Bee boltban megvásárolhatók, és hogy az ifjúság melyikkel dobhatja fel ruhatárát, immár nem szerencse, hanem kizárólag ízlés kérdése. A kollekció folyamatosan bővülő kínálatában megtalálható a póló, kalap, karóra, baseball sapka, törölköző, pénztárca, bögre vagy hátizsák – minden, amire a korosztály tagjai rámozdulhatnak. Ezek a praktikus és életvidám kiegészítők épp olyan színes darabok, mint maguk a Bee figurák. Némelyik vagány, mint BeeBoy, mások BaBee-hez hasonlóan csábosak, és vannak olyan (Bee)dögös cuccok, amelyek egyszerűen csak kutya jól néznek ki.

Hogy mennyire a szolgáltatás, és mennyire az öltözködés fontos az előfizetőknek, az augusztus 12-től ki fog derülni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle