Connect with us

technokrata

Bárki támogathatja az Állatkertet a Pannon GSM segítségével

Kütyük

Bárki támogathatja az Állatkertet a Pannon GSM segítségével

A Fővárosi Állat- és Növénykert kis lakóit a Pannon GSM és a Premis Kft. által indított SMS kvízjátékkal támogathatjuk, hiszen a rövid szöveges üzenetek díjából befolyó összeget az Állatkert a park gazdagítására, fejlesztésére fordítja.

A kvízen természetesen a játékosok is nyerhetnek, hiszen a feltett kérdésekre helyesen válaszoló résztvevők között minden hónap végén értékes nyereményeket sorsolnak ki.

A Fővárosi Állat- és Növénykert 136 éve nyújt tartalmas és szórakoztató időtöltést a budapestieknek. Idén nyáron újabb “attrakcióval” bővül a városligeti park kínálata: elindult az Állatkerti SMS játék, amelyben a kert lakóival – és általában az élővilággal – kapcsolatos kérdésekre kell válaszolni.

Az Állatkert az emelt díjas SMS-ek nettó 240 forintos díjából származó bevételét a park gazdagítására, fejlesztésére fordítja. Így aztán minél többen és gyakrabban játszanak, annál szebb és látványosabb lehet az Állatkert.

A nevezéshez mindössze a JATEK szót kell elküldeni SMS-ben a 06 90 624 ZOO (06 90 624 966) számra. Az ily módon regisztrált játékosokat innentől kezdve folyamatosan állati kérdésekkel bombázza az Állatkert – milyen színű a pávián szeme, mi a szegfűszeg, létezik-e fekete hattyú… A kérdést tartalmazó SMS-ben feltüntetett két lehetséges válasz közül a helyesnek vélt megfejtés betűjelét ugyanerre a számra visszaküldve azonnal kiderül, igazunk volt-e vagy sem, és a válasszal együtt azonmód érkezik is a következő kérdés.

Némely feladvány bizonyára nem okoz majd gondot senkinek, ám a fogósabb kérdések megválaszolásához sem kell feltétlenül biológusnak lennünk, hiszen aki nyitott szemmel járja be az Állatkertet, egykettőre rátalál a megoldásra. A kifutóknál elhelyezett ismertető táblákról ráadásul nem csak a megfejtés, hanem a játék telefonszáma is leolvasható, így mindenképpen egyszerűbb az állatházak között barangolva játszani.

A hó végi sorsolásokon értékes nyeremények, többek között Pannon Praktikum készülékes csomagok és állatkerti belépők várnak a szerencsésekre.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle