Connect with us

Hirdetés

technokrata

Internetes adatközpontok: Microsoft architektúra ajánlás

Kütyük

Internetes adatközpontok: Microsoft architektúra ajánlás

Útmutató azoknak a vállalati vásárlóknak, akik szeretnék egyszerűsíteni az alapinfrastruktúra implementációját és csökkenteni a Windows 2000 Server platformra épülő adatközponti megoldások telepítésével kapcsolatosan felmerülő költségeket.

[Sajtóközlemény] Az Avanade, a Brocade, a Dell, az EMC, az Emulex, a Nortel Networks, a Unisys és a Microsoft bejelentették az első architektúra dokumentációkat, az Internet Blueprint for the Microsoft Systems Architecture és az Internet Blueprint Plus for the Microsoft Systems Architecture-t. A fenti dokumentumok a PAG (Microsoft Systems Architecture Qualified partner-led Prescriptive Architecture Guides,) architektúra-segédletek első darabjai.

A Microsoft egyben bejelentette a Microsoft Systems Architecture programot, amelynek célja egy sor olyan IT infrastruktúra-architektúra megtervezése, ellenőrzése és dokumentálása, amelyek a Microsoft-szoftverekre épülő alkalmazások támogatása érdekében leegyszerűsítik a tárolóeszközök üzembe helyezését és felügyeletét. Az iparág vezető cégei az EMC redmondi laborjában együttműködve tervezték meg, dolgozták ki és vizsgálták be ezeket az „előíró jellegű” architektúrákat.

A Microsoft által jóváhagyott architektúrák célja, hogy teljeskörű, webre felkészített informatikai infrastruktúrát biztosítsanak – szervereket, tárolóeszközöket, tárolóhálózati infrastruktúrát, szoftvereket, illetve egyéb eszközöket és parancsfile-okat –, amelyek az e-business alkalmazások széles körét képesek magasszintű rendelkezésre állással, megbízhatósággal, méretezhetőséggel és felügyelhetőséggel támogatni.

A vállalati alkalmazásokat futtató internetes adatközpontok egyedi igényeinek kiszolgálása érdekében az Internet Blueprintek segítenek a szolgáltatásszint-szerződések betartásához, illetve az évi 365 napos, éjjel-nappali folyamatos működéshez szükséges magasszintű rendelkezésre állás és adatbiztonság elérésében. A konfigurációk úgy készültek, hogy az információ maximális védelmét és méretezhetőségét biztosítsák. Az Internet Blueprint for Microsoft Systems Architecture Dell PowerEdge szerverekre és EMC CLARiiON Enterprise Storage rendszerekre épül. Az Internet Blueprint Plus for Microsoft Systems Architecture a Unisys ES7000 szerverére és az EMC Symmetrix Enterprise Storage rendszereire épül a lehető legmagasabb szintű méretezhetőség és rendelkezésre állás érdekében.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés