Connect with us

Sziget statisztika, mobil oldalról

Kütyük

Sziget statisztika, mobil oldalról

A szigeten idén napi átlag 190 fogadott illetve kezdeményezett (Pannonos) hívás volt, mely mindösszesen másfélmillió hívást jelent.

A szigetlakók által generált forgalom megfelelt egy megye forgalmának. A Pannon GSM rendszere ezt a jelentős plusz igénybevételt felkészülten kezelte.

A pannonos szigetlakók 30-50 százalékkal szárnyalták túl tavalyi önmagukat: a kezdeményezett és fogadott hívások napi átlaga 190 ezerre volt tehető, ez az összesen csaknem másfél millió hívás a tavalyihoz képest 30-40 százalékos növekedést jelent.

Szorgalmasak voltak a pötyögők is, akik SMS-en keresztül adtak helyzetjelentést: a Szigeten naponta 85 ezer üzenet röppent az éterbe. Ez a múlt évi SMS-ekhez képes 40-50 százalékos növekedést mutat.

A Pannon GSM – számítva arra, hogy idén tíz szigetlakóból kilenc mobillal érkezik – a Fesztivál idejére új bázisállomást telepített a helyszínre, illetve bővítette a környéken üzemelő többi állomás kapacitását is. További kapacitásbővítést tett lehetővé a Szigetet körülvevő régiót kiszolgáló kapcsolóközpont forgalmának időszakos elterelése. Mindez a tavalyi rendezvényhez képest 50 százalékos, a normál hétköznapi terheléssel összevetve pedig négyszeres teljesítménynövekedést eredményezett.

A hatóságok által a Sziget legtisztább területének nyilvánított Bee Extrémpark játékait naponta 2250-en, míg az ott elérhető GSM szolgáltatásokat (köztük az akkumulátor töltést vagy a képküldést SMS kamerán keresztül) 800-900-an vették igénybe. Egy nap háromszázan döntöttek úgy, hogy a Bee Csúzlival 100 km/órás sebességgel 60 méter magasba röppennek, a 22 méter magas Bee Kalandvárat pedig 750-en mászták meg.

Mindazok, akik meg akarták osztani élményeiket társaikkal, 5 üzenőfalon és egy SMS Chatfalon keresztül tehették meg. A Szigetlistára feliratkozva SMS-ben folyamatosan tájékoztatást kaphattak a programokról, de a PannonW@P Szigetinfo menüjében is kutakodhattak. A Sziget Arca szavazáson pedig SMS-ben adhatták le voksukat a legeredetibb szigetlakóra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom