Connect with us

Try.hu – ingyenes honlapátirányítás

Kütyük

Try.hu – ingyenes honlapátirányítás

Nemrég indult az az új, ingyenesen használható online szolgáltatás, mellyel könnyen átirányíthatjuk honlapunkat.

Ingyenesen használható honlapátirányítást ígér a nemrég indult try.hu magyar website. Miért lehet erre szükség? Egy komolyabb honlap létrehozása nem kis munka, népszerűvé tétele pedig talán ennél is nagyob feladatot ró készítőinek vállára. Ha már bejáratottá válik a weblap, ám problémák merülnek fel a tárhelyet biztosító szolgáltató kapcsán (gyakori kimaradások, lassú elérés stb.), kétszer is meg kell fontolni a költözést, hiszen az új webcímet ismét népszerűsíteni kell.

Mivel a honlap címe teljesen független lehet attól, hogy a lap fizikailag hol, mely szolgáltató szerverén helyezkedik el, ezért a Try.hu segítségével egy egyszerű és könnyen megjegyezhető cím regisztrálható a weblaphoz, és így a tárhely tekintetében megmarad a választás szabadsága. A regisztrált weblapot bármikor más helyre lehet költöztetni, az (a változás a bejegyzése után) ugyanúgy, ugyanazon a címen elérhető marad.

Az átirányítás során a Try.hu szervere egy látogatottsági statisztikát készít, amivel folyamatosan nyomonkövethető, hogy az adott weblapot hányan tekintették meg. Napi, heti, havi bontású grafikonokon is figyelemmel kisérhető a látogatottság.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom