Connect with us

technokrata

Ingyenes Internet-hozzáférés – bővülő szolgáltatás

Kütyük

Ingyenes Internet-hozzáférés – bővülő szolgáltatás

A Freestart 19 új körzetben indítja el korlátlan, ingyenes Internet-hozzáférési szolgáltatását, 2002 végéig pedig folyamatosan kapcsolják be ez eddig kihagyott területeket.

A FreeStart 2002. augusztus 7-től megkezdi szolgáltatási területének országos bővítését. Az eddigi 1-es, 23-as és 26-os primer körzetek mellett 19 új körzetben indítjuk el a FreeStart korlátlan, ingyenes internet hozzáférési szolgáltatását, és az év végéig folyamatosan bekapcsoljuk szolgáltatásukba a fennmaradó területeket.

További három primer körzetben, kísérleti jelleggel Neophone VPN alapú, ingyenes internet hozzáférést indított a Freestart anyavállalata, az Euroweb közreműködésével. Ezzel együtt 25-re növekszik a szolgáltatásba bevont primer körzetek száma.

Az országos bővítéssel egyidejűleg a februárban túlterhelés miatt bevezetett este 18 és 24 óra között automatikus óránkénti kapcsolat megszakítás megszünt. Az új internetes telefondíj kedvezmények a kedvezményes idősávot kiszélesítették, az általakulóban lévő felhasználói szokások és a megnövelt behívókapacitás várhatóan hosszú távon is biztosítja a foglaltságtól mentes behívási lehetőséget.

ISDN vonalról történő internetezés esetén lehetőség van két csatorna egyidejű, párhuzamos használatára, ezzel duplájára, 128 Kbit/s sávszélességűre növekszik a letöltési sebesség. A Freestart szolgáltatását üzleti felhasználók is korlátlanul igénybevehetik.

A FreeStart jelenleg 190 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik, de az országos lefedettség elérésétől az év végéig felhasználói számának megkétszereződését várják.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák