Connect with us

Görögországban újabb ingyenes MMS szolgáltatás indult

Kütyük

Görögországban újabb ingyenes MMS szolgáltatás indult

A Vodafone példájára a STET Hellas is ingyen kínálja az MMS-eket, de nem csak három hónapra, hanem év végéig, és nem csak havidíjas előfizetőknek.

Érdekes módon, egyre több szolgáltató áll rá különféle szolgáltatásának bevezetésekor az ingyenes időszakra.

Hogy ez mégis miért éri meg? Nos, valószínűleg így rengeteg felhasználót tud összegyűjteni, nem úgy, mint azok a szolgáltatók, akik bevezetik, majd méreg drágán adják a szolgáltatást. (Ez konkrétan semelyik cégre sem célzás, hanem, sajnos, általánosságban igaz.)

Ami külön érdekes, hogy a STET Hellas az előre fizető ügyfeleknek is kínálja ezt a szolgáltatást. Ez azért fontos, mert többnyire 7-3 arányban vannak az előre illetve utólag fizető emberek, így ténylegesen sokan tudják használni, és tesztelni a szolgáltatást.

Sajnos egyelőre, a megszokott módon, csak a Sony-Ericsson T68i készülékkel lehet igénybe venni az MMS küldést. A cég ígéretet tett rá, hogy ezt a listát folyamatosan bővíti.

Nikolaos Varsakis a STET Hellas-tól elmondta, hogy „Az MMS az egyik legnagyobb lépés a harmadik generációs hálózatok felé. Ezzel a szolgáltatásunkkal az előfizetőink kicsit belekóstolhatnak a jövő mobilkommunikációjába”.

Az MMS-re való átállás valószínűleg tényleg azon fog múlni, hogy az emberekkel mennyire tudják megszerettetni ezt a fajta szolgáltatást, és sikerül-e egy elfogadható árat találni rá. A „megszerettetéssel” az ingyenes időszak alatt biztosan nem lesz probléma.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom