Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia új MMS fejlesztői eszközt adott ki

Kütyük

A Nokia új MMS fejlesztői eszközt adott ki

A Mobile Internet Toolkit 3.1-el a tervezők a saját számítógépükön nézhetik meg az elkészült MMS működését.

A környezet segítségével a fejlesztő szerkesztheti, illetve automatikusan generálhatja a Syncronized Multimedia Internet Langauage (SMIL) fájlokat. A SMIL az a része az MMS üzenetnek, mely a multimédiás tartalom megjelenítését szabályozza.

A teljes PC alapú szimulációs környezet mellé, mely lehetővé teszi, hogy a fejlesztőnek ne kelljen külön, speciális telefont beszereznie, jár a Nokia Mobile Browser 3.0.1-es szimulátor is, mely már támogatja a WAP 2.0-át, az Extensible Hypertext Markup Language-et (xHTML) és a Cascading Style Sheet-eket (CSS). A közeljövőben kiadott telefonokon már ilyen jellegű WAP böngésző lesz, így nem kell a WAP tartalomnak technikailag lemaradnia.

Jouko Hayrynen a Nokiától elmonta, hogy „A multimédiás alkalmazások és a kábelmentes eszközök kombinálása a Nokia számára a fejlettebb hálózatok felé vezető utat jelenti. A most kiadott Mobile Internet Toolkit 3.1 segítségével szeretnénk elérni azt, hogy az emberek az SMS-ről minél előbb át tudjanak állni az MMS világára”.

Az Evans Data Corporation felmérése szerint, a Nokia Mobile Internet Toolkit 3.0 volt a legnépszerűbb mobilos fejlesztőeszköz. Hogy a 3.1-es milyen utat fog befutni, még nem lehet tudni, de valószínűleg az elődje „sorsa” vár rá is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés