Connect with us

technokrata

Új Internet-csomagok a Vivenditől is

Kütyük

Új Internet-csomagok a Vivenditől is

A Vivendihez tartozó V-net új tarfiacsomagokat kínál az internetezők számára, mely a kormány által kidolgozott támogatási rendszerhez illeszkedik.

A Vivendi Telecom Hungary Internet-szolgáltatója, a V-net az Informatikai és Hírközlési Minisztérium támogatási rendszerének megfelelően új internetes konstrukciókat dolgozott ki. A 2002. augusztus 1-jén bevezetett Basic-15 és Basic-40 órás díjcsomagok, valamint az új kedvezményes éjszakai Internet-tarifa révén jelentősen csökken az Internet-elérés telefondíja a hatósági áras tarifához képest.

A Vivendi Telecom Hungary új internetes csomagjai támogatják a kedvezményes éjszakai használatot is. Az új éjszakai Internet-tarifákhoz kedvező éjszakai hozzáférési díjat kínálnak 0 és 7 óra között.

Basic-15

– 15 óra internetezés (felhasználható délután 4 és és éjfél között munkanaponként, hétvégén és ünnepnapoökon pedig reggel 7-től éjfélig)
– havidíja 650 Ft
– 0-7 óra között minden nap a kedvezményes Internet-hozzáférési díj 1 Ft/perc
– Internet-hozzáférés díja napközben reggel 7 és délután 4 óra között, valamint túlhasználat esetén 5 Ft/perc

Basic-40

– 40 óra internetezés (felhasználható délután 4 és és éjfél között munkanaponként, hétvégén és ünnepnapoökon pedig reggel 7-től éjfélig)
– havidíja 1400 Ft
– 0-7 óra között minden nap a kedvezményes Internet-hozzáférési díj 1 Ft/perc
– Internet-hozzáférés díja napközben reggel 7 és délután 4 óra között, valamint túlhasználat esetén 4,50 Ft/percSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle