Connect with us

technokrata

Újabb alsókategóriás (?) telefon a Siemenstől

Kütyük

Újabb alsókategóriás (?) telefon a Siemenstől

Az A50 egy olcsó darab, mely minden szükséges extrát tartalmaz (WAP, EMS, hosszú SMS). Megjelenésének várható ideje 2002 októbere.

A darab nagyon hasonlít a jelenleg méltán népszerű C45-re. Félreértés ne essék, feladata nem annak felváltása, hanem egyszerűen egy újabb olcsó alternatíva.

A legújabb 1.2.1-es WAP szabványt támogatja, így játékokat, képeket, és csengőhangokat is képes az éteren keresztül letölteni. A Siemens ígérete szerint közel 10 napos készenléttel, és körülbelül 5 órás beszélgetés idővel lehet számolni, ami igen meglepő egy ilyen telefontól.

A telefon viszonylag nehéz, 95 g-ot nyom, de ez a tömeg is bőven elfogadható egy nadrágzsebben. Természetesen folytatták a C45-nél elkezdett, cserélhető előlap trendet, így ez is tetszőleges kinézetre szabható. A hívókhoz tetszőleges képeket rendelhetünk, ezáltal egyszerűsítve a megkülönböztetésüket.

A telefonhoz elérhető a Siemens MP3-lejátszó, ha igényünk van rá, de alapfunkciókból a fent említetteken kívül nincs több a telefonban, hiszen ténylegesen alsókategóriás darabnak szánják.

Nagy valószínűséggel a jelen pillanatban korlátlan telefonmennyiséget befogadó ázsiai piacra fogják szállítani, ami persze nem zárja ki az európai megjelenést sem.

Néhány műszaki adat:
Frekvencia: 900/1800 MHz
Súly: 95 g
Méretek: 109x46x23 mm
Kijelző: monokróm, 101×64 pixeles
Beszélgetési idő: maximum 5 óra
Készenléti idő: maximum 250 óraSzólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp