Connect with us

technokrata

Az O2 mobilszolgáltató ősztől indítja legújabb szolgáltatásait

Kütyük

Az O2 mobilszolgáltató ősztől indítja legújabb szolgáltatásait

Ez legfőképpen két témakört fed le, az MMS-t, és a 3G szolgáltatásokat. Ezek Írországban, Hollandiában, Németországban és Angliában lesznek elérhetők pár hónapon belül.

Az O2 egy hatalmas, multinacionális mobilszolgáltató, mely jelenleg 17,5 millió felhasználóval rendelkezik, a fent említett területeken.

Peter Erskine, az O2-től elmondta, hogy az MMS lesz a következő „nagyot ütő” alkalmazás a mobilpiacon, mely segítségével a felhasználók olyan üzeneteket küldhetnek egymásnak, mint például egy születésnapi üdvözlőlap, egy rajzfilm, vagy egyéb multimédiás üzenet. Reményeik szerint, ahogy a sávszélesség növekszik, az emberek akár zenéket vagy videóklipeket is cserélhetnek egymás közt.

Természetesen hogy fokozzák az MMS elterjedését, az internetes portáljukon elérhető lesz egy MMS szerkesztő, valamint bevezetnek egy speciális hírszolgáltatást, mellyel sportról, időjárásról, hírekről és pletykákról értesülhet az előfizető. (Ezek a szolgáltatások már nálunk is elérhetők. Az MMS szerkesztőt a 777sms-en lehet elérni.)

A plusz szolgáltatásokat nem csak az O2 biztosítja, hanem megegyeztek olyan nagy cégekkel is, mint például az Arsenal, a Bayer Leverkusen futball klub, a Hallmark, a Ringtones Online és a Warner Bros.

„Mi nem az elsők leszünk ezen a piacon, hanem a legjobbak”, tette hozzá Erskine a sajtótájékoztatón.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák