Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagy sávszélességű rádiós Internet a CovySofttól

Kütyük

Nagy sávszélességű rádiós Internet a CovySofttól

Július elsejétől elérhető a CovySoft Networks nagy sávszélességű átalánydíjas Internet szolgáltatása a CovySoft RadioNET. A szolgáltatás megoldást nyújt azoknak, akiknél a jelenlegi nagy sávszélességű technológiák nem elérhetőek vagy az ADSL nem biztosít megfelelő sebességet és stabilitást.

A CovySoft RadioNET a 2,4 GHz–es szabad frekvenciasávot használja a kapcsolat létrehozására, melyen maximálisan 11 Mbps sávszélesség érhető el. A hónapokig tartó tesztüzem során szinte minden eszközgyártó megoldását megvizsgáltuk, végül az Avaya Wireless termékpalettáját választottuk a szolgáltatás kivitelezéséhez – mondta a technológiáról Valtner Gábor, a cég műszaki igazgatója.

Valtner hozzátette, hogy ez a szolgáltatás alkalmas peer-to-peer kapcsolatok létrehozására is, mellyel lehetővé válik a jelenleginél olcsóbb, gyorsabb, skálázhatóbb alternatív bérelt vonali szolgáltatás elérése. A kiépítés egyszerű, az ügyfélhez mindössze egy kültéri antenna, valamint egy beltéri – számítógépekbe helyezhető – vevőegység kerül telepítésre. Az installálás ideje gerinchálózatunk készültségi fokától függően 1-4 hét.

A CovySoft RadioNET egyelőre csak Budapest területén érhető el, országos hálózatunkat azonban az ügyfél igényeknek megfelelően bővítjük. Csomagjainkat is úgy alakítottuk ki, hogy leendő ügyfeleink minden igényét kielégítsék – tette hozzá a műszaki igazgató.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés