Connect with us

Nagy sávszélességű rádiós Internet a CovySofttól

Kütyük

Nagy sávszélességű rádiós Internet a CovySofttól

Július elsejétől elérhető a CovySoft Networks nagy sávszélességű átalánydíjas Internet szolgáltatása a CovySoft RadioNET. A szolgáltatás megoldást nyújt azoknak, akiknél a jelenlegi nagy sávszélességű technológiák nem elérhetőek vagy az ADSL nem biztosít megfelelő sebességet és stabilitást.

A CovySoft RadioNET a 2,4 GHz–es szabad frekvenciasávot használja a kapcsolat létrehozására, melyen maximálisan 11 Mbps sávszélesség érhető el. A hónapokig tartó tesztüzem során szinte minden eszközgyártó megoldását megvizsgáltuk, végül az Avaya Wireless termékpalettáját választottuk a szolgáltatás kivitelezéséhez – mondta a technológiáról Valtner Gábor, a cég műszaki igazgatója.

Valtner hozzátette, hogy ez a szolgáltatás alkalmas peer-to-peer kapcsolatok létrehozására is, mellyel lehetővé válik a jelenleginél olcsóbb, gyorsabb, skálázhatóbb alternatív bérelt vonali szolgáltatás elérése. A kiépítés egyszerű, az ügyfélhez mindössze egy kültéri antenna, valamint egy beltéri – számítógépekbe helyezhető – vevőegység kerül telepítésre. Az installálás ideje gerinchálózatunk készültségi fokától függően 1-4 hét.

A CovySoft RadioNET egyelőre csak Budapest területén érhető el, országos hálózatunkat azonban az ügyfél igényeknek megfelelően bővítjük. Csomagjainkat is úgy alakítottuk ki, hogy leendő ügyfeleink minden igényét kielégítsék – tette hozzá a műszaki igazgató.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom