Connect with us

technokrata

A Nokia elkezdte a 7650-es telefon szállítását

Kütyük

A Nokia elkezdte a 7650-es telefon szállítását

A telefon színes kijelzővel, és pici webkamerával rendelkezik, GPRS, MMS és JAVA ME kompatíbilis. Az ára körülbelül 800 euró (250 ezer forint).

A Nokia, a bejelentést követő hosszas várakozás után elkezdte szállítani az új multimédiás csúcstelefonját, a 7650-est. Sajnos nem mondható, hogy bármi újítást tartalmazna a készülék, amit a vetélytársak eddig ne dobtak volna már piacra. Ne feledjük el azonban, hogy a Nokia GSM piaci részesedése 30% körüli, így bármi, amit ez a cég csinál, biztosan nem marad gazdasági hatás nélkül.

Csütörtöktől Finnországban, és egy-két európai országban lesz elérhető a darab, de a teljes szállítási kapacitást csak az év harmadik negyedévében érik el.

Telekommunikációs szakértők tartottak tőle, hogy csúszás lesz a telefon megjelenésével, mert sok pletyka keringett a készülék szoftverének tökéletlenségéről. Azt azonban el kell ismerni, hogy nem az első Nokia telefon lett volna (vagy lesz?), mely hibás szoftverrel kerül piacra.

A telefontól a mobil adatforgalom fellendülését várják a GSM piacon. Kérdés, hogy a szolgáltatók, vagy a felhasználók?Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle