Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Sony Ericsson telefon – T200

Kütyük

Új Sony Ericsson telefon – T200

Az új T200-as mobiltelefon egyszerű használatot, képes, vagy hagyományos üzenetek továbbításának lehetőségét, valamint szórakozást kínál megfizethető áron.

A T200-as mobiltelefonhoz is csatlakoztatható digitális kamera, a szintén új CommuniCam MCA-10, amellyel tetszés szerinti helyen készíthetők felvételek. Ezek a telefon kijelzőjén jeleníthetők meg vagy elküldhetők e-mailen is. A képek a kamerában, vagy akár egy webalapú, virtuális fotóalbumban is tárolhatók.

Mint a Sony Ericsson minden termékére a T200-ra is jellemző a Képes telefonkönyv funkció, amellyel a felhasználó a címjegyzéket képpel bővítheti, így híváskor, vagy hívás fogadásakor nemcsak az illető neve, hanem a képe is megjelenik a kijelzőn.

A gyors és egyszerű mobil Internet-használat érdekében a T200-on található egy Internet gomb, amellyel a lehető leggyorsabban tölthetők le az újdonságok, például az új EMS képek, vagy csengőhangok. Egyetlenegy gomb használatával a telefon azonnal a korábban beállított oldalra csatlakozik. E funkció segítségével a mobil szolgáltatók akár gyárilag hozzárendelhetik a készülékekhez portáljaik címét. A T200 mobil az Internetet nagy sebességgel, GPRS-en keresztül, WAP 1.2.1 böngészővel éri el.

A T200 öt szórakoztató játékot – Ballpop, Q, Path, Pulldown és Tenisz – tartalmaz. A naptár funkció segítségével lehetőség nyílik találkozók, évfordulók, illetve emlékeztetők feljegyzésére. A telefon két színben – ébenfekete és jégkék – kerül forgalomba.

Az akár 13 órás beszélgetési és 220 órányi készenléti időt biztosító T200 széleskörű üzenettovábbítási és képkezelési funkciót kínál. Kapható lesz a kínai nyelvet használó fogyasztók számára is, T202 márkajellel. Ez a modell képes lesz kínai szöveg használatára SMS küldésekor és a címjegyzék neveinek beírásakor.

A mindhárom GSM szabványt (900/1800/1900 MHz) kezelni képes GSM/GPRS telefon öt kontinensen lesz használható, amikor 2002 harmadik negyedévében piacra kerül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés