Connect with us

technokrata

MP3 lejátszás Sony Ericsson telefonnal

Kütyük

MP3 lejátszás Sony Ericsson telefonnal

Az idén márciusban bemutatott Sony Ericsson P800 multimédiás telefon memóriája bővíthető lesz a Memory Stick Duo technológia segítségével, sőt a telefon MP3 zenei anyagok lejátszására is alkalmassá válik.

A Memory Stick Duo technológia képes rögzíteni, továbbítani és másokkal megosztani különféle típusú digitális tartalmakat – például mozgóképeket, zenét, hangot, adatot és alkalmazásokat.

A P800-ba beépített digitális fényképezőgéppel készített képek egyszerűen továbbíthatók PC-re, vagy fordítva. A digitális kamerával, illetve egyéb módon készült és letöltött képek használhatók például képernyővédőként, vagy tárolhatók a telefonban lévő, vagy webalapú fényképtárban.

Az MP3 formátumú zene átmásolható a PC-ről és meghallgatható a P800-zal, amelyhez természetesen sztereó fülhallgatók is járnak. A P800 Bluetooth, Memory Stick, kábeles és infravörös kapcsolatot is képes létesíteni más eszközökkel. A P800-hoz egy 16 MB-os Memory Stick Duo tartozik, ami a 12 MB belső memóriával együtt összesen 28 MB memóriát jelent. A P800-hoz nagyobb kapacitású Memory Stick Duo vásárolható, és egy adapter segítségével a Memory Stick Duo bármely Memory Stick technológiát alkalmazó termékkel kompatibilissé válik.

A P800 alapvetően a Men In Black II játékot tartalmazza, amelynek élvezhetőségét a színes képernyő és a többszólamú hangzás teszi teljessé.

A P800-zal lejátszhatók a helyileg tárolt valamint a lejátszás közben letöltött (streaming) file-ok: például egy sportösszefoglaló, zenei anyagok, videó vagy filmelőzetes. A P800 elektronikus határidőnapló is: kezeli a mindennapos feladatokat (naptár, e-mail, címjegyzék és tennivalók), és ezek bármelyikéről egyszerűen készíthető tartalék másolat a Memory Stick Duo-n.

A funkciók könnyen szinkronizálhatók a PC-k legnépszerűbb irodai alkalmazásaival. A P800-zal lehet jegyzetelni, vagy éppen megtekinteni a Powerpoint, Word vagy Excel file-okat. A Bluetooth vezeték nélküli technológia segítségével a P800 csatlakoztatható Bluetooth fejhallgatóhoz, illetve más Bluetooth technológiára épülő eszközökhöz, és PC-hez.

A P800-on a Symbian nyílt operációs rendszer legfrissebb, 7.0-ás verziója fut, valamint belekerült a nemrégiben bejelentett UIQ érintőképernyős felhasználói felület is. Mivel a P800 architektúrája nyitott, szabadon letölthetők hozzá Java és C++ alapú alkalmazások vagy éppen játékok: a fogyasztók tehát akár rendszeresen frissíthetik készülékeiket új alkalmazásokkal és tartalommal.

A P800 beépített böngészője képes elérni az Internetet (HTML, xHTML, cHTML oldalakat) és WAP-ot. A P800 öt kontinens mintegy 160 országában használható, lévén mindhárom GSM szabványt (900/1800/1900 MHz) kezeli. A P800 várhatóan a harmadik negyedévben jelenik meg a piacon.

A P800 egy speciális verziója, a P802 a kínai piacra készült, amely felismeri a kínai kézírást, képes kínai nyelvű szövegbevitelre, szótár, játékok és holdnaptár funkciókkal kiegészítve.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle