Connect with us

technokrata

Módosítja Általános Szerződési Feltételeit a Pannon

Kütyük

Módosítja Általános Szerződési Feltételeit a Pannon

Az előfizetői csomagokra vonatkozó üzletszabályzatát, valamint a PluszNulla szolgáltatás vállalkozási feltételeit 2002. július 1-jétől módosítja a Pannon GSM.

A Pannon GSM Rt. hivatalos weboldalán tájékoztatja előfizetőit, hogy az Igénybevételi utólag fizető valamint az Igénybevételi díjat előre fizető előfizetői csomagokra vonatkozó Üzletszabályzatát (Általános Szerződési Feltételeit) 2002. július 1-jétől megváltoztatja.

Emellett a PannonIndex szolgáltatáson keresztül elérhető hírek, sporthírek, szerencsejáték, moziműsor, viccek, horoszkóp és üdvözlőképek szolgáltatások megszűnnek, valamint az emelt díjas SMS-alapú szolgáltatás új díjzónával bővül: 06 90 62 9000 – 06 90 62 9999. Az SMS küldésének díja bruttó 999 Ft/db.

A közlemény szerint azon üzleti előfizetők Előfizetői Szerződése, akik ellen csődeljárás, felszámolási vagy végelszámolási eljárás indult, 15 napos határidővel felmondásra kerül.

A Partnerkártya tarifacsomag igénybevételének feltétele egy, már legalább hat hónapja aktív, Optimum, Minimum vagy Momentum tarifacsomaggal működő előfizetés (Törzskártya). Ha a Törzskártyához tartozó Előfizetés bármilyen oknál fogva felfüggesztésre kerül vagy megszűnik, az előfizető köteles új Törzskártyát megjelölni, vagy a Partnerkártya tarifacsomago(ka)t másik tarifacsomagra (Optimum, Minimum, Momentum) váltani. Ennek elmulasztása esetén a mobilszolgáltató 14 nap elteltével a Partnerkártya tarifacsomagot automatikusan Minimum tarifacsomagra váltja át.

A részletes számla, illetve eseti részletes számla szolgáltatások jogi személy előfizetők általi igénybevétel esetén az érintett felhasználóktól beszerzendő hozzájárulás meglétét vagy tartalmát a Pannon GSM nem vizsgálja, a hozzájárulásért kizárólag a jogi személy előfizető tartozik felelősséggel.

A CIB Bank és a Pannon GSM közös ügyfelei a CIB Bank internetes oldalain és a CIB 24 Telefonos Ügyfélszolgálaton keresztül is feltölthetik egyenlegüket.

A PluszNulla szolgáltatás Vállalkozási Feltételeit a hatályos jogszabályok értelmében 2002. július 1-i hatállyal átfogóan módosítja a vállalat.

A módosított feltételek és szerződések a Pannon GSM Rt. bemutatótermeiben, területei képviseletein, ügyfélszolgálatain és internetes honlapján 2002. július 1-jétől az előfizetők rendelkezésre állnak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle