Connect with us

Hirdetés

technokrata

Grafikai és irodalmi pályázat diákoknak

Kütyük

Grafikai és irodalmi pályázat diákoknak

Én és az Internet” témában még egy hétig várják a diákok műveit – értékes ajándékok várnak a győztesként elbíráltakra.

Még egy hetük (június 21-ig) van a budapesti diákoknak, hogy „Én és az Internet” témában elkészítsék grafikai vagy irodalmi alkotásukat és beküldjék a magyar.net alapítványhoz. A legjobb pályaművek alkotóit két multimédiás internetes számítógép a HUMANSofttól, 100 hónap internetelőfizetés a TvNetWorktől, számítógépes modemek a SCI-Modemtől, valamint a Prím Kiadó és az Árkád Őrs vezér tér üzletház ajándékcsomagjai várják.

A magyar.net alapítvány 2001-ben, magyar magánszemélyek által alapított közhasznú alapítvány. Alapító okirata szerint célja az Internet megismerését, felhasználását és a társadalom minél szélesebb körében való elterjedését, va-lamint a távoktatás és távmunka meghonosítását célzó kezdeményezések támogatása. A most kiírt pályázat az első akciója az alapítványnak, amelyet az ősz folyamán további, más-más régiót illetve csoportot támogató pályázatok követnek majd.

A pályázaton 10-14 éves diákok vehetnek részt, feladatuk, hogy „Én és az Internet” címmel grafikai vagy irodalmi alkotásokat hozzanak létre és küldjenek be az alapítvány címére június 21-ig. Az alkotásokat szakértőkből és a támogató cégek képviselőiből álló zsűri bírálja el, majd az Árkád Üzletházban és az Interneten megrendezett kiállításon kerülnek bemutatásra. Sőt, a Prím Kiadó főszerkesztője, Vértes János ígérete szerint az arra érdemes irodalmi alkotások akár nyomtatásban is megjelenhetnek.

A grafikai alkotásokat Faltisz Alexandra, Ibby és Csillag Albert díjas grafikusművész, az irodalmi alkotásokat Vértes János bírálja el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés