Connect with us

technokrata

Grafikai és irodalmi pályázat diákoknak

Kütyük

Grafikai és irodalmi pályázat diákoknak

Én és az Internet” témában még egy hétig várják a diákok műveit – értékes ajándékok várnak a győztesként elbíráltakra.

Még egy hetük (június 21-ig) van a budapesti diákoknak, hogy „Én és az Internet” témában elkészítsék grafikai vagy irodalmi alkotásukat és beküldjék a magyar.net alapítványhoz. A legjobb pályaművek alkotóit két multimédiás internetes számítógép a HUMANSofttól, 100 hónap internetelőfizetés a TvNetWorktől, számítógépes modemek a SCI-Modemtől, valamint a Prím Kiadó és az Árkád Őrs vezér tér üzletház ajándékcsomagjai várják.

A magyar.net alapítvány 2001-ben, magyar magánszemélyek által alapított közhasznú alapítvány. Alapító okirata szerint célja az Internet megismerését, felhasználását és a társadalom minél szélesebb körében való elterjedését, va-lamint a távoktatás és távmunka meghonosítását célzó kezdeményezések támogatása. A most kiírt pályázat az első akciója az alapítványnak, amelyet az ősz folyamán további, más-más régiót illetve csoportot támogató pályázatok követnek majd.

A pályázaton 10-14 éves diákok vehetnek részt, feladatuk, hogy „Én és az Internet” címmel grafikai vagy irodalmi alkotásokat hozzanak létre és küldjenek be az alapítvány címére június 21-ig. Az alkotásokat szakértőkből és a támogató cégek képviselőiből álló zsűri bírálja el, majd az Árkád Üzletházban és az Interneten megrendezett kiállításon kerülnek bemutatásra. Sőt, a Prím Kiadó főszerkesztője, Vértes János ígérete szerint az arra érdemes irodalmi alkotások akár nyomtatásban is megjelenhetnek.

A grafikai alkotásokat Faltisz Alexandra, Ibby és Csillag Albert díjas grafikusművész, az irodalmi alkotásokat Vértes János bírálja el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle