Connect with us

technokrata

Útikönyvvel bővült a PannonW@P

Kütyük

Útikönyvvel bővült a PannonW@P

Budapest útikalauz mobilosoknak.

[sajtóközlemény] Új szolgáltatással köszönti a Pannon GSM az idei idegenforgalmi szezont. Az egyik legnépszerűbb angol nyelvű turisztikai kiadvány, a Budapest Pocket Guide teljes terjedelmében felkerült a PannonW@P-ra. A világszerte nagy elismerésnek örvendő zsebkönyv mobilra adaptált változata révén a hazánkba látogató külföldiek a nap huszonnégy órájában átfogó információkhoz juthatnak a fővárosról és Magyarországról, a történelmi áttekintéstől kezdve a közlekedési tudnivalókon át a legjobb éttermekig.

A mobiltelefon és az útikönyv keresztezéséből született meg a Pannon GSM új, 2002. május 31-én induló szolgáltatása, Budapest Pocket Guide WAP. A PannonW@P új szolgáltatása szerkezetében és tartalmában teljes mértékben megegyezik az azonos nevű, exkluzív kiadvánnyal. Az eredeti, negyedévente megjelenő, magyar kiadású, de angol nyelvű zsebkönyv immár nyolcadik éve látja el a Magyarországra érkező külföldieket részletes, mindenre kiterjedő információkkal, és ez idő alatt számtalan elismerést kapott gondosan összeállított tartalmáért és igényes kiviteléért.

A Budapest Pocket Guide internetes kiadása, amely a PannonW@P „In English”, illetve „Oldalazó” menüpontjai alól egyaránt elérhető szolgáltatás alapját képezi, hetente frissíti adatbázisát. Így a mobil felhasználók mindig aktuális információt kapnak a magyarországi árakról, a várható időjárásról vagy a közlekedésről. A Budapest Pocket Guide WAP-on tucatnyi további hasznos és érdekes információ is megtalálható, így például rövid magyar kifejezéstár a nyelvvel most ismerkedőknek, híres magyarok életrajza, múzeum-, étterem- és szállodaajánló, vagy áttekintés a hazai gazdasági életről.

A szolgáltatás várhatóan rövid időn belül nagy népszerűségre tesz szert, hiszen bevezetése egybeesik az idegenforgalmi és roaming szezon kezdetével. A Pannon GSM hálózatán hagyományosan a nyár derekán a legnagyobb a külföldi előfizetők forgalma. Az egész évben aktív osztrák, angol és holland turisták mellett ilyenkor rendkívüli mértékben megnő a német és olasz mobilosok utazási és telefonálási kedve.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp