Connect with us

Hirdetés

technokrata

Útikönyvvel bővült a PannonW@P

Kütyük

Útikönyvvel bővült a PannonW@P

Budapest útikalauz mobilosoknak.

[sajtóközlemény] Új szolgáltatással köszönti a Pannon GSM az idei idegenforgalmi szezont. Az egyik legnépszerűbb angol nyelvű turisztikai kiadvány, a Budapest Pocket Guide teljes terjedelmében felkerült a PannonW@P-ra. A világszerte nagy elismerésnek örvendő zsebkönyv mobilra adaptált változata révén a hazánkba látogató külföldiek a nap huszonnégy órájában átfogó információkhoz juthatnak a fővárosról és Magyarországról, a történelmi áttekintéstől kezdve a közlekedési tudnivalókon át a legjobb éttermekig.

A mobiltelefon és az útikönyv keresztezéséből született meg a Pannon GSM új, 2002. május 31-én induló szolgáltatása, Budapest Pocket Guide WAP. A PannonW@P új szolgáltatása szerkezetében és tartalmában teljes mértékben megegyezik az azonos nevű, exkluzív kiadvánnyal. Az eredeti, negyedévente megjelenő, magyar kiadású, de angol nyelvű zsebkönyv immár nyolcadik éve látja el a Magyarországra érkező külföldieket részletes, mindenre kiterjedő információkkal, és ez idő alatt számtalan elismerést kapott gondosan összeállított tartalmáért és igényes kiviteléért.

A Budapest Pocket Guide internetes kiadása, amely a PannonW@P „In English”, illetve „Oldalazó” menüpontjai alól egyaránt elérhető szolgáltatás alapját képezi, hetente frissíti adatbázisát. Így a mobil felhasználók mindig aktuális információt kapnak a magyarországi árakról, a várható időjárásról vagy a közlekedésről. A Budapest Pocket Guide WAP-on tucatnyi további hasznos és érdekes információ is megtalálható, így például rövid magyar kifejezéstár a nyelvvel most ismerkedőknek, híres magyarok életrajza, múzeum-, étterem- és szállodaajánló, vagy áttekintés a hazai gazdasági életről.

A szolgáltatás várhatóan rövid időn belül nagy népszerűségre tesz szert, hiszen bevezetése egybeesik az idegenforgalmi és roaming szezon kezdetével. A Pannon GSM hálózatán hagyományosan a nyár derekán a legnagyobb a külföldi előfizetők forgalma. Az egész évben aktív osztrák, angol és holland turisták mellett ilyenkor rendkívüli mértékben megnő a német és olasz mobilosok utazási és telefonálási kedve.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés