Connect with us

Hirdetés

technokrata

Labdarúgó VB körkép a PannonW@P-on

Kütyük

Labdarúgó VB körkép a PannonW@P-on

Futballportállal bővülnek a Pannon GSM WAP oldalai.

[sajtóközlemény] Egy hónapra a mobiltelefonba költözik Zidane, Maldini és Rivaldo: a Pannon GSM a labdarúgó világbajnokság idejére futballportállal bővíti WAP szolgáltatásának oldalait.

A PannonW@P főmenüjének Foci VB pontja alatt az általános tudnivalóktól kezdve a legfrissebb fejleményekig mindent megtalálnak az előfizetők, amit tudni lehet és kell a világbajnokság alakulásáról, az egyedülálló wapos fórumon pedig azonmód ki is fejthetik véleményüket a mérkőzésekkel kapcsolatban.

A Japán és Korea által közösen rendezett, XVII. Labdarúgó Világbajnokság kétségtelenül a nyár legjelentősebb sporteseménye. Május 31. és június 30. között minden mást háttérbe szorít a 32 nemzeti válogatott vetélkedése, ezért a Pannon GSM – a két évvel ezelőtti EB-hez hasonlóan – erre a hónapra focioldalakkal bővíti a PannonW@P adatbázisát.

A közvetlenül a főmenüből elérhető Foci VB portálon keresztül a felhasználók éjjel-nappal nyomon követhetik a világverseny eseményeit – de különösen napközben, hiszen az időeltolódás miatt a mérkőzéseket magyar idő szerint a reggeli, kora délutáni órákban játsszák. A PannonW@P élő közvetítést ad minden egyes összecsapásról: a listából kiválasztott meccs minden mozzanatát nyomon követhetjük a kétpercenként frissülő oldalon. Sőt, a legfontosabb jeleneteket akár „vissza is játszhatjuk”, azaz visszakereshetjük, mikor mi történt a zöld gyepen.

Akinek nincs ideje élőben végigizgulni a mérkőzéseket, napi 15-20 hírben tájékozódhat az eseményekről. Az aktuális érdekességeket képek illusztrálják, amelyek a hagyományos mobiltelefonok kijelzőin is megjeleníthetőek. A pontverseny pillanatnyi állását a Tabella almenüben ellenőrizhetjük. Itt egészen a fináléig nyomon követhetjük, ki kényszerül búcsúzni és ki folytathatja a küzdelmet. A PannonW@P ugyanitt részletes statisztikát kínál a gólokról, a helyezésekről vagy a lejátszott mérkőzések számáról.

Bár a futballrajongók a hétvégéket minden bizonnyal a televízió előtt töltik majd, ekkor is segítségükre lehet a PannonW@P VB-oldala. A Menetrend menüpont alatt a világbajnokság összes mérkőzésének tervezett időpontja és helyszíne megtalálható, csoportonkénti és időrendi bontásban. Ha pedig nem értenek egyet egy bírói döntéssel vagy elégedetlenek kedvenc csapatuk teljesítményével, a Netfórum Kft. által üzemeltetett WAP portál talán legkülönlegesebb szolgáltatásán, az internetes fórumokhoz hasonló vitaközponton keresztül azonnal megoszthatják véleményüket a regisztrált felhasználókkal.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés