Connect with us

technokrata

Futball VB 2002 hírek a Westelnél

Kütyük

Futball VB 2002 hírek a Westelnél

A Westel előfizetői SMS-ben, WAP-on, és MMS-ben is hozzáférhetnek a futball világbajnokság eredményeihez.

[sajtóközlemény] Japán és Dél-Korea, a labdarúgó VB helyszínei igen messze vannak, sokaknak nincs rá lehetősége, hogy személyesen jelen legyen a labda körül zajló küzdelmeken. A mai napon kezdődött világbajnokság alatt az eddigi hírszolgáltatás részeként a Westel saját tartalomcsoportja részletes, folyamatos hírszolgáltatással és “élő” közvetítéssel – az események folyamatos nyomonkövetésével és a WAP-os oldalak állandó frissítésével – biztosítja, hogy a labdarúgás szerelmesei ha személyesen nem, de legalább mobiljukon keresztül részesei legyenek a VB-nek. Minden Westel-előfizető szabadon választhatja meg, hogy SMS-ben, WAP-on vagy akár MMS-ben szeretné-e követni a következő hetek eseményeit.

A #FOCI hívószót a 900-as számra elküldő Westel-ügyfelek naponta három SMS-ben kapnak összefoglalót az összes találkozó végeredményéről, legérdekesebb eseményeiről. Az SMS-híreket kiegészítve a WAP-on a FOCI Mobil Magazin rovatban több száz oldalnyi élő információ található – mindarról, amit a vb-ről tudni érdemes. A mérkőzések részletei, a csoportok állása mellett a résztvevő 800 játékosról találhatók részletesebb információk, megtekinthető az összes helyszín címe, megtudható a mérkőzések színhelyéül szolgáló stadionok befogadóképessége, átadásának időpontja, weboldalának elérhetősége és a sorra kerülő mérkőzések időpontjai.

Nyomon követhetők a 32-es döntőbe bejutott összes csapat eddigi mérkőzései, a VB részletes történetében pedig 1930-tól 1998-ig minden világbajnokságról teljes áttekintés található érdekességekkel, a döntőt játszó csapatokkal és a döntő eredményeivel, valamint a gólszerzők neveivel. A VB számokban rovatban is érdemes keresgélni, és ha ez sem lenne elég, akkor a legeredményesebb válogatottak és játékosok, illetve az örök góllövőlista egyaránt böngészhető.

A hazai mobilszolgáltatók közül a labdarúgó VB eseményeiről szöveges-képes mobil hírszolgáltatást csak a Westel MMS szolgáltatása kínál. A Sony Ericsson T68i készülékkel rendelkező westelesek a Magyarországon egyedülálló MMS szolgáltatással díjmentesen, naponta rövid fényképes hírösszefoglalót kapnak a nap eseményeiről.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom