Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Panasonic mobiltelefonok a hazai piacra

Kütyük

Új Panasonic mobiltelefonok a hazai piacra

Három új Panasonic mobiltelefon kerül piacra idén Magyarországon.

A Panasonic mai szemináriumán megtudtuk, hogy a gyártó az idei évben várhatóan három új mobiltelefonnal fog piacra lépni Magyarországon. Várhatóan a jövő hónaptól lesz megvásárolható a Terminalon tavaly tesztelt GD75-ös típusjelű modell. Ez a középkategóriás készülék ezüstszínű borításával, kék háttérvilágításos kijelzőjével, és könnyű súlya (82 gramm) révén bizonyára sokak kedvence lesz. A Panasonic GD75-ös kártyafüggetlenül bruttó 70 ezer forint körüli összegért lesz megvásárolható, a készülékkel kapcsolatos további információkért lásd tavaly készített tesztünket, a lenti linken!

Valamikor a nyár folyamán fog a hazai boltokba kerülni a Panasonic első, színes (256 színű) LCD-vel felszerelt mobiltelefonja, a GD67-es modell. Az újfajta kijelző révén lehetővé válik e készülékkel a háttérképek letöltése, illetve maga a készülék menüje is színesben tekinthető meg, csakúgy, mint a beépített játékok. A GD67-es sajnos nem támogatja az MMS-ezést, viszont képes küldeni és fogadni EMS (Enhanced Messaging Service) üzeneteket, amelyek a szövegen kívül egyszerűbb grafikákat, valamint csengőhangokat is tartalmazhatnak. A GD67-es egyébként 16 szólamú dallamokkal tudja jelezni majd a bejövő hívásokat és üzeneteket.

Csak idén ősszel, vagy inkább karácsony tájékától lesz megvásárolható a Panasonic GD87-es, amely egy minden igényt kielégítő, beépített digitális fényképezőgéppel rendelkező felsőkategóriás mobiltelefon lesz. Ez a modell már 65 ezer színt megjeleníteni képes, nagyfelbontású TFT-kijelzővel lesz felszerelve, és támogatni fogja a multimédiás üzenetküldést (MMS) is. Digitális fényképezőgépe révén fényképes telefonkönyvet is ki lehet alakítani majd a GD87-ben. Természetesen ez a modell is többszólamú csengéssel képes jelezni az üzeneteket és a hívásokat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés