Connect with us

Retro-videojátékok Motorola mobiltelefonokra

Kütyük

Retro-videojátékok Motorola mobiltelefonokra

A Motorola nemsokára elérhetővé teszi mobiltelefonjaira az Atari klasszikussá vált játékprogramjait.

Az amerikai mobiltelefon-gyártó megállapodást kötött a tartalomszolgáltatással foglalkozó angol iFone céggel, ennek eredményeként pedig az Atari cég olyan klasszikus videojátékai lesznek elérhetők egyes Motorola mobilokon, mint például a Pong, vagy az Asteroids.

A játékok a jövő hónaptól lesznek elérhetők némely európai operátornál a Java-képes Motorola V60i és V66i mobiltelefonok tulajdonosai számára, valamint a gyártó év vége tájékán megjelenő, színes kijelzős A720-as készüléke is képes lesz fogadni és futtatni azokat. Az év végéig várhatóan egyre több mobilszolgáltatónál válnak elérhetővé a videojáték-klasszikusok, így többek között egyes USA-beli operátoroknál is elérhetők lesznek az Atari játékok a nyár vége felé.

A Motorola a retro-játékok mellett a Los Angeles-i E3 Expón a mai napon több olyan Java-alapú játékot is bemutatott, amelyeket kifejezetten az amerikai piacra szánt, iDEN (Integrated Digital Enhanced Network) szabványt támogató, színes kijelzővel felszerelt i90c és i95cl modellekre szán.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom