Connect with us

Hirdetés

technokrata

Díjmentesen kínált MMS-küldés

Kütyük

Díjmentesen kínált MMS-küldés

Kép- és hangküldés mobiltelefonokon díjmentesen, szeptember 30-ig.

Az olasz Telecom Mobile Italia (TIM) a tegnapi napon jelentette be, hogy GPRS hálózatán beindította a kép- és hangküldést lehetővé tevő MMS szolgáltatást, amelyhez a szükséges infrastruktúrát a Nokia és az Ericsson szállította le számára. A felhasználók szeptember 30-ig díjmentesen küldhetnek és fogadhatnak MMS üzeneteket a TIM hálózatán, mivel a vállalat a következő néhány hónapban az új szolgáltatás felhasználási módját és lehetőségeit kívánja felmérni, melynek eredményeként többek között a majdani díjazás kialakítására is sor fog kerülni.

Sok más szolgáltatóhoz hasonlóan a Telecom Italia Mobile-nál is csak a Sony Ericsson T68i mobiltelefonján keresztül lehet igénybe venni az MMS-t, mivel jelenleg ez az egyetlen piacon lévő, a szabványt támogató készülék.

A világon elsők között a magyar Westel, a norvég Telenor, és a német Vodafone tette elérhetővé a multimédiás üzenetküldést. Míg az első két szolgáltatónál már kereskedelmi üzem folyik, addig a Vodafone július végéig ingyenes tesztszolgáltatást nyújt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés