Connect with us

Díjmentesen kínált MMS-küldés

Kütyük

Díjmentesen kínált MMS-küldés

Kép- és hangküldés mobiltelefonokon díjmentesen, szeptember 30-ig.

Az olasz Telecom Mobile Italia (TIM) a tegnapi napon jelentette be, hogy GPRS hálózatán beindította a kép- és hangküldést lehetővé tevő MMS szolgáltatást, amelyhez a szükséges infrastruktúrát a Nokia és az Ericsson szállította le számára. A felhasználók szeptember 30-ig díjmentesen küldhetnek és fogadhatnak MMS üzeneteket a TIM hálózatán, mivel a vállalat a következő néhány hónapban az új szolgáltatás felhasználási módját és lehetőségeit kívánja felmérni, melynek eredményeként többek között a majdani díjazás kialakítására is sor fog kerülni.

Sok más szolgáltatóhoz hasonlóan a Telecom Italia Mobile-nál is csak a Sony Ericsson T68i mobiltelefonján keresztül lehet igénybe venni az MMS-t, mivel jelenleg ez az egyetlen piacon lévő, a szabványt támogató készülék.

A világon elsők között a magyar Westel, a norvég Telenor, és a német Vodafone tette elérhetővé a multimédiás üzenetküldést. Míg az első két szolgáltatónál már kereskedelmi üzem folyik, addig a Vodafone július végéig ingyenes tesztszolgáltatást nyújt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom