Connect with us

technokrata

A francia internetezők az orosz Kournikováért rajonganak

Kütyük

A francia internetezők az orosz Kournikováért rajonganak

Lezárult az ismert férfimagazin által végzett internetes felmérés Franciaországban, ám itthon továbbra is lehet szavazni A Világ 100 Legjobb Nőjére – még ebben a hónapban!

Öt földrész több tízmillió FHM olvasója szavaz minden évben arra, hogy ki kerüljön be “A Világ 100 Legjobb Nője” válogatásba. A magyar FHM olvasói az idén már második alkalommal vehetnek részt ebben a világméretű felhajtásban.

A felmérés francia szakasza lezárult, mely szerint Anna Kournikova a földkerekség legszexisebb hölgye. Közel 200 ezer Internet-látogató vett részt a három hónapon át tartó szavazáson, s a legtöbben a 21 éves orosz teniszező-csillagra adták le voksaikat. Második helyen végzett az olasz Monica Belluci színésznő, aki ráadásul számos erotikus jellegű filmben is játszott. Mögöttük négy amerikai hölgy szerepel: Alyssa Milano, Sarah Michelle Gellar, Jennifer Lopez és Britney Spears.

Hazánkban még ebben a hónapban van lehetőség a szavazatok leadására, s júniusban derül ki, hogy ki a földkerekség száz legjobb nője. Az első hely a világ minden FHM olvasójától beérkező szavaztok alapján dől el, de az összes többiről csak a magyar szavazatok döntenek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom