Connect with us

Havi 2500 darab SMS: apu mérges lesz!

Kütyük

Havi 2500 darab SMS: apu mérges lesz!

Egy angol tinédzser frissen kapott mobiltelefonjának annyira megörült, hogy az első hónapban 2500 darab szöveges üzenetet küldött szét ismerőseinek…

Az angol The Sun híre szerint az Egyesült Királyság-beli Wolverhamptonban élő, 14 éves Barry de Lacey nemrégiben kapta meg élete első mobiltelefonját, méghozzá egy Nokia modellt. Barry minden bizonnyal nagyon örülhetett a készüléknek, ugyanis egy átlagos napon több mint 80 SMS-t (azaz minden ébren töltött tizenkettedik percben egy üzenetet) küldött el ismerőseinek, így egy hónap alatt összesen 2500 darab rövid szöveges üzenetet továbbított telefonjáról.

Miután a fiú édesapja megtekintette a mobilszolgáltatótól érkező, 261 angol fontról, azaz nagyjából százezer forintnak megfelelő összegről szóló számlát, először tévedésre gyanakodott, ezért részletezett számlát kért az operátortól. Azonban miután a szolgáltató által lefaxolt, 38 oldalas részletezett számlát átnézte, megbizonyosodott arról, hogy szó sincs tévedésről, elkobozta Barrytől a telefont. Fia az eset kapcsán a következőket mondta a The Sun újságíróinak: ”Olyan sokat üzengettem, hogy a nap végén már fájt tőle a kezem, de nagyon jó szórakozás volt.” A tinédzser ezek mellett azt is közölte, hogy tanult az esetből.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom