Connect with us

technokrata

Ericsson MMS-technológiát szállít a T-Mobile-nak

Kütyük

Ericsson MMS-technológiát szállít a T-Mobile-nak

Az Ericsson és a T-Mobile International általános megállapodást írt alá az MMS technológia szállítására és integrálására a T-Mobile csoport részére.

[sajtóközlemény] A világ vezető nemzetközi mobilkommunikációs szállítói közé tartozó T-Mobile az Ericssont választotta a multimédiás üzenetkezelési technológia szállítására és telepítésére GSM/GPRS/UMTS hálózatukban. Miután Magyarországon a Westel (a T-Mobile International leányvállalata) sikeresen beindította MMS szolgáltatását, a T-Mobile idén nyáron Németországban, Ausztriában és az Egyesült Királyságban tervezi az MMS bevezetését, majd ezt további országok követnék.

A hálózat MMS-alkalmasságának „szíve” a multimédiás üzenetkezelő központ (Multimedia Messaging Service Center, MMS-C). Az MMS-C a hálózat nélkülözhetetlen része a multimédiás üzenetek kezelése, tárolása, átvitele és átalakítása, illetve a számlázási adatok generálása során.

„Várakozással nézünk elébe, hogy segíthessük a T-Mobile-nak a multimédiás üzenetkezelés bevezetésében, ezáltal elérhetővé téve a multimédiás szolgáltatásokat ügyfeleik részére” – nyilatkozta Ingvar Larsson, az Ericsson szolgáltatási hálózatok és alkalmazások részlegének alelnöke és ügyvezető igazgatója.

„Ez az együttműködés szerves része a T-Mobile mobil-adatátvitel iránti elkötelezettségének. Az előrejelzések szerint az üzenetküldés hatalmas népszerűségnek örvend majd, és kulcsfontosságú szerepet fog játszani ezen szolgáltatások tömeges elterjedésének felgyorsításában” – nyilatkozta Hamid Akhavan, a T-Mobile International európai műszaki igazgatója.

Az MMS kiszélesíti a mobil-mobil üzenetküldési lehetőségeket azáltal, hogy lehetővé teszi a szövegen kívül színes képek, animációk, audio- és videoklipek küldését is. Ez megnyitja az utat az olyan tartalomban gazdag alkalmazások és szolgáltatások előtt, mint például az elektronikus képeslap, rajzfilmek és multimédiás prezentációk.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom