Connect with us

Hirdetés

technokrata

4 ezer forintnál olcsóbb mobiltelefon a Pannon GSM-nél is

Kütyük

4 ezer forintnál olcsóbb mobiltelefon a Pannon GSM-nél is

A Pannon GSM akciós kínálata egy vadonatúj mobiltelefonnal gyarapodott, és több készülék ára is mérséklődőtt, így új előfizetéssel akár 4 ezer forint alatt is lehetséges új készülék megvásárlása.

A tegnapi naptól új előfizetéssel immár a Motorola V60-as készülék is megvásárolható a Pannonnál, méghozzá bruttó 99.900 forintért. Ez a kisméretű (87x45x24mm), 121 grammos készülék a Motorola szokásos kettéhajtható designját viseli, azonban támogatja a GPRS csomagkapcsolt adatátvitelt is. További jellemzői közé tartozik a dupla (külső és belső) kijelző, az 500 bejegyzés tárolására alkalmas memória, a 32-féle csengés (+rezgő hívásjelzés), a hanghívás, az iTAP prediktív szövegbevitel, a WAP böngésző, illetve a háromféle játék.

A második fontos újdonság, hogy a Pannon GSM május 14-től 6.900-ról 3.900 forintra csökkentette a Siemens C45 árát. A C45 a német gyártó alsókategóriás, ám funkciókkal jól megpakolt mobiltelefonja, amely támogatja az EMS üzenetküldést is. A Siemens C45-ösről készült korábbi tesztünk a lenti linken érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés