Connect with us

technokrata

Új Samsung mobiltelefon szupergyors adatátvitellel, digitális fényképezőgéppel

Kütyük

Új Samsung mobiltelefon szupergyors adatátvitellel, digitális fényképezőgéppel

A dél-koreai gyártó új, SCH-V300-as típusjelű mobiltelefonja nagyfelbontású kijelzővel, digitális fényképezőgéppel van felszerelve, és akár 2,4 Mbps-os adatátvitelre is képes.

Az új modell CDMA2000 1xEV-DO szabványt támogató mobilhálózatokon működőképes, és a Samsung elsőként a dél-koreai SK Telecom IMT-2000 Test Group számára fogja leszállítani, a koreai piacon május végén fog debütálni. Az országban egyébként az idei év második felében fog megindulni a CDMA2000 1xEV-DO szolgáltatás. E szabvány támogatása révén a készülék akár másodpercenkénti 2,4 megabites sebességgel tud adatokat küldeni, vagy fogadni.

Az SCH-V300-as egy kisméretű, monokróm külső, valamint egy 12 szövegsor megjelenítésére alkalmas 260 ezer színű TFT LCD-vel van felszerelve, támogatja a streaming video- és audioadások fogadását, valamint a multimédiás üzenetküldést (MMS). Mindezek mellett a készülék egy integrált 110 ezer pixeles digitális fényképezőgéppel is rendelkezik. A felhasználók a telefon memóriájában akár 100 darab képet is raktározhatnak, de a készülék menüjének hátteréül is beállíthatják a képeket.

Az új Samsung EV-DO mobiltelefon 40 szólamú csengőhangokkal tudja jelezni a beérkező hívásokat és üzeneteket, és egy új technika alkalmazása révén hangtárcsázás funkciójának használatához nincs szükség előzetes betanításra, azaz hangminták rögzítésére.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom