Connect with us

technokrata

Videojáték-kölcsönzés indul az USA legnagyobb videofilm-kölcsönzőjénél

Kütyük

Videojáték-kölcsönzés indul az USA legnagyobb videofilm-kölcsönzőjénél

A Blockbuster, az Egyesült Államok legnagyobb videofilm-kölcsönzőhálózatának számos boltjában a jövő hónaptól különböző konzoljátékok kölcsönzése is beindul.

A vállalat bejelentése szerint május végéig a Blockbuster 4.300 boltjában fog megindulni a videojátékok és kiegészítők árusítása és kölcsönzése, június közepétől kezdve pedig a boltok 90 százalékában lesznek elérhetők az új szolgáltatások. Erre a lépésre azt követően kerül sor, hogy a videojáték iparág több mind 9 milliárd dolláros rekordeladásokkal zárta le a múlt évet.

A Viacom médiaóriás tulajdonában lévő Blockbuster kölcsönzőhálózat boltjaiban a Microsoft Xbox, a Sony Playstation 2, illetve a Nintendo GameCube és GameBoy Advance eszközökre lesznek elérhetők szoftverek, kiegészítők, valamint maguk a gépek is megvásárolhatók lesznek. A tervek szerint egy-egy boltban átlagosan 400-600 játékszoftver fog rendelkezésre állni, 150-200 darab használt és új játék pedig megvásárolható lesz. Ha a kikölcsönzött játék megtetszik az ügyfélnek, 5 dollár kedvezménnyel meg is vásárolhatja azt.

További lehetőség, hogy havi 19,95 dollár fejében az ügyfelek korlátlan mennyiségű játékot kölcsönözhetnek, ám egy alkalommal legfeljebb kettőt vihetnek haza.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek