Connect with us

Videojáték-kölcsönzés indul az USA legnagyobb videofilm-kölcsönzőjénél

Kütyük

Videojáték-kölcsönzés indul az USA legnagyobb videofilm-kölcsönzőjénél

A Blockbuster, az Egyesült Államok legnagyobb videofilm-kölcsönzőhálózatának számos boltjában a jövő hónaptól különböző konzoljátékok kölcsönzése is beindul.

A vállalat bejelentése szerint május végéig a Blockbuster 4.300 boltjában fog megindulni a videojátékok és kiegészítők árusítása és kölcsönzése, június közepétől kezdve pedig a boltok 90 százalékában lesznek elérhetők az új szolgáltatások. Erre a lépésre azt követően kerül sor, hogy a videojáték iparág több mind 9 milliárd dolláros rekordeladásokkal zárta le a múlt évet.

A Viacom médiaóriás tulajdonában lévő Blockbuster kölcsönzőhálózat boltjaiban a Microsoft Xbox, a Sony Playstation 2, illetve a Nintendo GameCube és GameBoy Advance eszközökre lesznek elérhetők szoftverek, kiegészítők, valamint maguk a gépek is megvásárolhatók lesznek. A tervek szerint egy-egy boltban átlagosan 400-600 játékszoftver fog rendelkezésre állni, 150-200 darab használt és új játék pedig megvásárolható lesz. Ha a kikölcsönzött játék megtetszik az ügyfélnek, 5 dollár kedvezménnyel meg is vásárolhatja azt.

További lehetőség, hogy havi 19,95 dollár fejében az ügyfelek korlátlan mennyiségű játékot kölcsönözhetnek, ám egy alkalommal legfeljebb kettőt vihetnek haza.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom