Connect with us

technokrata

Új készülék a Pannon GSM előfizetéses kínálatában

Kütyük

Új készülék a Pannon GSM előfizetéses kínálatában

Két új modellel bővült a Pannon GSM előfizetéses kínálata…

Az egyik újdonság a Samsung SGH-A300-as típusjelű készüléke, amelyért 69.900 forintot kell kifizetni új előfizetés vásárlása esetén, 2 éves hűségnyilatkozat aláírása mellett. A félbehajtható külsővel rendelkező A300-as érdekessége, hogy a belső, 7 szövegsoros, monokróm kijelző mellett egy kicsike külső LCD-t is tartalmaz, amelyen meg tudja jeleníteni például a pontos időt, vagy azt, hogy a bejövő hívás épp kitől érkezik.

A Samsung A300-as belső memóriájában összesen 99 telefonkönyv-bejegyzést képes eltárolni, 18 beépített, plusz 2 testreszabható csengőhanggal rendelkezik, de rezgéssel is képes jelezni a beérkező hívásokat. A készülékben megtalálható a naptár, ébresztő, valamint WAP böngésző is. Tömege 83 gramm, méretei: 81 x 42 x 22 mm. A telefon 150-240 perces beszélgetési időt, valamint 55-80 órás készenléti időt tud biztosítani. Érdekesség, hogy a készülékhez két darab akkumulátort is mellékel a gyártó (egy 570 mAh-s vékony, és egy 850 mAh-s standard akkut), valamint egy headset is jár hozzá.

A Pannon GSM a második új készülékkel nem a magánfelhasználókat kívánja megcélozni, mivel az egy külső GSM modem. A Wavecom Wmoi3-2 modell GSM 900/1800 hálózatokon működőképes, támogatja a GPRS adatátvitelt, és kifejezetten adat-, fax-, SMS és hangátviteli alkalmazásokra tervezték, ára új előfizetés vásárlása esetén 41.900 forint. További információk a GSM modemről a Pannon weboldalán találhatók, amely lenti linkre kattintva érhető el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom