Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új készülék a Pannon GSM előfizetéses kínálatában

Kütyük

Új készülék a Pannon GSM előfizetéses kínálatában

Két új modellel bővült a Pannon GSM előfizetéses kínálata…

Az egyik újdonság a Samsung SGH-A300-as típusjelű készüléke, amelyért 69.900 forintot kell kifizetni új előfizetés vásárlása esetén, 2 éves hűségnyilatkozat aláírása mellett. A félbehajtható külsővel rendelkező A300-as érdekessége, hogy a belső, 7 szövegsoros, monokróm kijelző mellett egy kicsike külső LCD-t is tartalmaz, amelyen meg tudja jeleníteni például a pontos időt, vagy azt, hogy a bejövő hívás épp kitől érkezik.

A Samsung A300-as belső memóriájában összesen 99 telefonkönyv-bejegyzést képes eltárolni, 18 beépített, plusz 2 testreszabható csengőhanggal rendelkezik, de rezgéssel is képes jelezni a beérkező hívásokat. A készülékben megtalálható a naptár, ébresztő, valamint WAP böngésző is. Tömege 83 gramm, méretei: 81 x 42 x 22 mm. A telefon 150-240 perces beszélgetési időt, valamint 55-80 órás készenléti időt tud biztosítani. Érdekesség, hogy a készülékhez két darab akkumulátort is mellékel a gyártó (egy 570 mAh-s vékony, és egy 850 mAh-s standard akkut), valamint egy headset is jár hozzá.

A Pannon GSM a második új készülékkel nem a magánfelhasználókat kívánja megcélozni, mivel az egy külső GSM modem. A Wavecom Wmoi3-2 modell GSM 900/1800 hálózatokon működőképes, támogatja a GPRS adatátvitelt, és kifejezetten adat-, fax-, SMS és hangátviteli alkalmazásokra tervezték, ára új előfizetés vásárlása esetén 41.900 forint. További információk a GSM modemről a Pannon weboldalán találhatók, amely lenti linkre kattintva érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés