Connect with us

Hirdetés

technokrata

Németországban ICQ-zni is lehet a Siemens M50 mobiltelefonnal

Kütyük

Németországban ICQ-zni is lehet a Siemens M50 mobiltelefonnal

Németországban már megvásárolható a Siemens új alsókategóriás mobiltelefonja, amely támogatja a GPRS-t, és Java alkalmazások futtatására is képes, így akár ICQ-zni is lehet rajta.

A WirelessSoftware.info portál híre szerint a Siemens M50-es már kapható Németországban, méghozzá 219 eurós, azaz nagyjából 50-52 ezer forintos áron. A Siemens M50-es az első olyan alsókategóriás mobiltelefon, amely támogatja a GPRS adatátvitelt, sőt J2ME interpretere révén Java programok futtatására is képes, ezen funkciók tekintetében pedig ára is kedvezőnek mondható.

Az előbb említett portál értesülései szerint a Németországban árusított M50-eseken előre telepítve megtalálható egy Java-s ICQ azonnali üzenetküldő kliensprogram is. Ennek használatához azonban operátoroldali támogatásra is szükség van, így azt nem lehet tudni, hogy a német piacon kívül máshol is elérhető lesz-e az azonnali üzenetküldés.

A Siemens M50 támogatja a kisebb grafikák, csengőhangok továbbítását lehetővé tevő EMS üzenetküldést, ”Hívóképek” funkciója révén pedig a telefonkönyv-bejegyzésekhez lehet eltárolni monokróm bitmap képeket. Az új Siemens mobilkészülékben ezen felül beépített játékok is megtalálhatók (Flowboarding, Battlemail Kung-fu), de továbbiak is letölthetők a telefonra, amely természetesen WAP böngészésre is alkalmas, előlapja pedig cserélhető.

A Siemens M50-es tömege 97 gramm, Magyarországon nyártól (június tájékán) fogják kereskedelmi forgalomba hozni. A készülék ára valahol a C45-ös és a ME45-ös modelleké között lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés