Connect with us

Hirdetés

technokrata

3G gerinchálózatot szállít a Nokia a Hutchinson 3G Austriának

Kütyük

3G gerinchálózatot szállít a Nokia a Hutchinson 3G Austriának

A Nokia stratégiai partnerként működik közre az osztrák piacra belépő Hutchinson hálózatának szállításában és telepítésében.

A Nokia és a Hutchinson 3G Austria GmbH a Hutchinson ausztriai 3G hálózatának szállításáról szóló megállapodást írt alá. A megállapodás szerint a Nokia 3G (csomag- és áramkörkapcsolt) gerinchálózati berendezéseit szállítja, valamint a gerinchálózat üzemeltetési és támogatási szolgáltatásait, illetve a telepítést és a karbantartást is biztosítja.

A hálózati berendezéseken túl a Nokia a telepítést és a projekt-menedzsmentet tartalmazó hálózattelepítési csomagját, illetve a hálózat versenyképességét garantáló Nokia KeyCare csomagját is biztosítja.

A Hutchinson 3G Austria az osztrák mobilkommunikációs piac új szereplője, és egyike az osztrák 3G-engedélyért rendezett aukción nyertes hat vállalatnak.

A Hutchinson 3G Austria GmbH a hong kongi központú Hutchinson-Whampoa Limited (HWL) teljes tulajdonú leányvállalata. A HWL a Hutchinson Whampoa csoport holding vállalata. A Nokiát 31 ázsiai, egyesült államokbeli, és európai szolgáltató választotta 3G szállítójául.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés