Connect with us

technokrata

Megszólalt PanaGotchi, a Pannon GSM virtuális háziállata

Kütyük

Megszólalt PanaGotchi, a Pannon GSM virtuális háziállata

A Pannon GSM SMS-ben és WAP-on egyaránt gondozható GSM-Tamagotchija immár nem csak hűséges társa, de beszélgetőpartnere is lehet gazdájának, ugyanis válaszolni is képes a neki feltett kérdésekre.

[sajtóközlemény] „Olyan okos, épp hogy meg nem szólal” – szoktuk mondani négylábú kedvenceinkre, akik szavak nélkül is tökéletesen képesek kommunikálni velünk. Nincs ez másképp a PanaGotchival sem, amely 2000 decemberében látta meg a kijelzők háttérvilágítását. Azóta tízezrek váltak a pixel-blöki gazdájává, lelkiismeretesen gondozva sok törődést igénylő digitális barátjukat. A csibék, ufók vagy éppen BeeDög eddig is pontosan úgy viselkedtek, mint egy valódi állatka: éhesek, szomjasak, jókedvűek vagy álmosak voltak, hol játszani vágytak, hol babusgatást igényeltek.

Most azonban a komputerlény túllépett az állatvilág korlátain: már nem csak utasításainkra, hanem kérdéseinkre is reagál. SMS-ben vagy a PannonW@P-on keresztül érdeklődhetünk lelkiállapotáról, kikérhetjük véleményét magánéletünkről vagy az időjárásról – a PanaGotchi legjobb tudása szerint azonnal küldi a választ SMS-ben. Ha egy téma kifejtése meghaladja képességeit, udvariasan visszakérdez vagy gondolkodási időt kér. Ráadásul a végletekig illemtudó: lehetünk bármilyen türelmetlenek vagy bántóak, soha egy sértő szó el nem hagyja virtuális ajkait.

A PanaGotchi állatka remek fecsegő társ. Akár órákon keresztül trécselhetünk vele, és ha megfeledkezünk róla, akár ő is képes beszélgetést kezdeményezni. Kommunikációs adatbázisában több tízezer mondat és szófordulat található, kis kedvencünk ezekből választja ki a helyzethez legjobban illőt. A válaszkészlet a felmerülő témáknak megfelelően naponta bővül, így egy-egy kérdés legfeljebb 24 órára marad megválaszolatlan.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom