Connect with us

technokrata

Westel: lebeszélhető az aranytárskártyás előfizetések havidíja

Kütyük

Westel: lebeszélhető az aranytárskártyás előfizetések havidíja

A Westel bejelentette, hogy május 1-től – néhány feltétel teljesülése esetén – az aranytárskártyás előfizetések havidíja teljes egészében lebeszélhető.

Kedvezményes havidíjjal bíró aranytárskártyás előfizetést a Westel Aranykártyával rendelkező ”hűséges” előfizetői vásárolhatnak.

Egy Aranykártya előfizetéshez maximum öt Aranytárskártyás kapcsolódhat, de az Aranykártya és a társkártya előfizetője és számlafizetője meg kell egyezzen, ugyanis az Aranytárskártya az Aranykártyás előfizetéssel azonos folyószámlára kerül.

Aranytárskártya vásárlása esetén az előfizetők hatféle Aranytárskártya díjcsomagból választhatnak, ezek havidíja eltérő, de mindig kedvezőbb az adott díjcsomag hagyományos, Aranykártyával nem rendelkező ügyfelek számára kínáltnál.

Május 1-től az aranytárskártyás előfizetések havidíját az előfizetők lebeszélhetik, igaz, csak a Westel hálózatán belüli, illetve belföldi vezetékes készülékekre irányuló hívásokra, valamint előfizetőknek küldött SMS-ekre (Díjszabás 1. és 2. SMS kategória) használhatják fel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle