Connect with us

technokrata

Sony Ericsson T68i a Pannon GSM előfizetéses kínálatában is

Kütyük

Sony Ericsson T68i a Pannon GSM előfizetéses kínálatában is

A tegnapi napon a Pannon GSM akciós előfizetéses kínálatában is megjelent a színes kijelzős Sony Ericsson T68i mobiltelefon.

Igazából nem tekinthető új belépőnek a Pannon GSM-nél tegnap megjelent Sony Ericsson T68i, amelynek elődje, az Ericsson T68-as már kapható volt a szolgáltatónál az év eleje óta. Az elődtől némileg eltérő külsejű T68i-n új szoftver található, amely révén a készülék támogatja a multimédiás üzenetküldést (ám ez egyelőre csak a Westelnél üzemel), valamint képes telefonkönyv raktározására is lehetőség van. Bár a Pannon akciójában is 119.900 forint a készülék ára, ez az ár nem foglalja magába a CommuniCam nevű digitális fényképezőgép bővítőmodult, amelyet a Westel most mindegyik T68i-hez mellékel.

A Sony Ericsson T68 támogatja az SMS, EMS és MMS üzenetküldési szabványokat, továbbá a GPRS csomagkapcsolt, és a HSCSD vonalkapcsolt adatátvitelt, emellett integrált e-mail klienssel is rendelkezik és WAP böngészésre is képes. Kijelzője 256 színt tud megjeleníteni, memóriájában pedig 510 név, illetve 200 naptárbejegyzés tárolható el. A készülék rendelkezik infravörös porttal, de a Bluetooth-t támogató eszközökhöz is lehet csatlakozni vele.

A Pannon GSM akciós előfizetéssel kínált ajánlatai közül eltűnt az Ericsson T39m modell, míg a többi telefon ára nem változott.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek