Connect with us

technokrata

Ha már régen olvastunk kedvünkre valót…

Kütyük

Ha már régen olvastunk kedvünkre valót…

A mai világban az emberek egyre nagyobb részének nincsen ideje beszerezni egy-egy jó könyvet. Ebben segít a most indult hazai szolgáltatás.

A Morgan Hill Consulting legújabb fejlesztése, a Nekeress szolgáltatás lényege abban rejlik, hogy segítségével pár gombnyomással rákereshetünk az oldalon szereplő könyváruházak teljes készletének bármely elemére.

Forradalmi újítás ez a könyvkereskedelemben, hiszen e módon az ország legnagyobb könyváruházaiban egy időben kereshetjük a kívánt olvasmányt, amit házhoz is szállítanak nekünk, ha úgy kívánjuk.

A rendszer olyan, mint a legjobb vadászkutyák. A könyváruházak legutolsó szegletében is megtalálja a keresett könyveket. Emellett nem csak a szimata jó, hanem villámgyors is, hiszen az adatokat valós időben keresi. Minden elindított keresés alkalmával végignézi a három legnagyobb könyváruház (Fókusz; Libri; Fotexnet) és két antikvárium (Bookline; Antikvarium.hu) polcait, hogy tényleg friss adatokkal szolgálhasson. Az oldal minden bizonnyal számtalan felhasználóra tesz majd szert, így a könyveket természetesen követik CD-k, videokazetták és egyéb használati cikkek is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek