Connect with us

technokrata

A Nokia megoldását használják Ázsia első MMS szolgáltatásához

Kütyük

A Nokia megoldását használják Ázsia első MMS szolgáltatásához

Az ázsiai Hong Kong CSL Limited a Nokia MMS megoldását alkalmazta a közelmúltban bevezetett, és egyben Ázsia első MMS szolgáltatásához.

A két vállalat szorosan együttműködik annak érdekében, hogy a HKCSL ügyfelei számára izgalmas MMS alkalmazások sorát biztosítsák, melyhez a Nokia Hong Kong-ban található szolgáltatás-fejlesztési központja (Nokia`s Service Creation Center) is támogatást nyújt.

A Nokia legmodernebb és innovatív MMS megoldásai biztosítják, hogy a CSL olyan új szolgáltatásokat nyújtson majd ügyfeleinek, amelyek lehetővé teszik a szöveg, kép, grafika, hang és videó egyetlen üzenetben történő küldését és fogadását.

A Hong Kong CSL GPRS hálózatán március 28-a óta üzemel az MMS szolgáltatás, amelyet Ázsiában elsőként, de minden bizonnyal világviszonylatban is az elsők között vezetett be a szolgáltató.

A HKCSL a multimédiás üzenetküldés igénybevételéhez egyelőre csak a Sony Ericsson T68i készüléket kínálja ügyfelei számára, amelyhez egy digitális fényképezőgépmodult is csatlakoztatni lehet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák