Connect with us

technokrata

Nokia: gyárilag hibás 8210-es és 8260-as telefonok

Kütyük

Nokia: gyárilag hibás 8210-es és 8260-as telefonok

A Nokia ma hivatalos bejelentést tett közzé, melyben elismerte, hogy gyárilag hibás telefonok kerültek le a gyártósorairól. A probléma csak bizonyos típusoknál fordul elő, részletek itt.

A finn mobiltelefon-gyártó Nokia ma közleményt adott ki az utóbbi időben megszaporodott panaszok hatására. A közlemény szerint a gyártó 2002 januárjában hibát fedezett fel a telefonok kijelzőjének egyik komponensében. A gyártást azonnal leállították és az alkatrészt kicserélték. A probléma csak a 2001 október és 2002 január között gyártott telefonok esetében merül fel, ezek közül is leginkább a 8210-es és 8260-as modelleknél. A hibás telefonok nagy részét Skandináviában, Németországban, Ausztráliában és az USA-ban találták.

A hibás alkatrész miatt a kijelző rövid használat után kikapcsol. A Nokia szerint a hiba nem vezet adatvesztéshez. A hibás telefonokat a cég ingyenesen megjavítja. A bejelentés szerint az éves gyártott mobiltelefonok számához képest „jelentéktelen“ mennyiségű készüléket érint a hiba.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle