Connect with us

technokrata

Rengeteg file-formátumot támogat majd a Sony Ericsson új telefonja

Kütyük

Rengeteg file-formátumot támogat majd a Sony Ericsson új telefonja

A Sony Ericsson egy olyan technológiát licencelt egyik nemsokára piacra kerülő új mobiltelefonjához, amely több mint 70 file-típus támogatását teszi lehetővé.

A Stellent Incorporated nevű szoftverfejlesztő cég bejelentette, hogy a Sony Ericsson licencelte ”Outside In Technology” elnevezésű termékét, amelyet a Symbian operációs rendszeri alapokon nyugvó P800-as okostelefonjába tervez beépíteni. A technológia alkalmazásával több mint 70 fajta állomány megtekintése lesz megoldott a PDA funkciókkal felvértezett mobiltelefon alatt.

E révén a felhasználók többek között az e-mailben telefonjukra érkező Microsoft Office, Adobe PDF és számos egyéb állományt lesznek képesek megnyitni közvetlenül a telefonról anélkül, hogy használniuk kellene az adott file-formátumot használó eredeti alkalmazást, azaz például egy szövegszerkesztőt, vagy egy táblázatkezelő programot.

A Stellent technológiája egyébként a Symbian mellett Microsoft Windows CE és Pocket PC, továbbá Embedded Linux és más platformokhoz is elérhető. A Sony Ericsson P800-as okostelefonnal kapcsolatos további információért lásd régebbi hírünket a lenti linken!Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle