Connect with us

Hirdetés

technokrata

Használhatóbb Motorola?

Kütyük

Használhatóbb Motorola?

A Motorola júliusra ígéri új arculatú telefonjainak megjelenését – melyek a hírek szerint legalább annyira kellemesek lesznek, mint a Nokia vagy a Samsung.

A Motorola azért változtatja meg rádiótelefonjainak arculatát, hogy meglévő fogyasztói márkaváltás nélkül juthassanak használhatóbb készülékhez – anélkül, hogy egy teljesen új rendszert kellene megtanulniuk.

Az újjáalakításon dolgozva mindvégig szem előtt tartják az ipar vezető gyártóját, a Nokiát. A júliusban megjelenő modellek attraktívabbak és használhatóbbak lesznek.

– Ez legalább annyira nehéz, mint DOS-ról Windows-ra áttérni a számítógépeken – mondta Tim Parsey, a Motorola telefonkészülékeinek vezető designere.

Mindenesetre cégünk nem szándékozik lemásolni a Nokia vagy a Samsung készülékeit – mondta Parsey -, ám a Motorola által tervezett sajátságos arculat könnyebbé teszi az eligazodást a különböző forgalmazók telefonjai között.

Például, egy fogyasztó képes lesz szöveges üzenetet írni néhány könnyű lépésben, úgy, mint ahogy azt a Nokia készülékeken lehet – és a menüben is könnyebben navigálhat, akár egy görgető gomb segítségével – mondta Parsey.

David Berndt, a Yankee Group elemzője szerint: régebben számtalanszor kellett a gombokat megnyomni ahhoz, hogy különböző funkciókat elérhessünk a Motorolákon, vagyis használatuk sokkal bonyolultabb volt, mint a konkurenciák telefonjai.

Ám a piacvezetők követése nem elég. Parsey hisz abban, hogy a Motorola csengőhangjai és grafikája túltesz majd a Nokián.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés