Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új, elpusztíthatatlan online reklámok

Kütyük

Új, elpusztíthatatlan online reklámok

Még a gyakorlott webező sem tud mit kezdeni a váratlanul felbukkanó, ám annál inkább elklikkelhetetlen új reklámanimációkkal – ellenszer pedig nincs, csak türelem.

A Weben szörfözők már jól megtanulták hogyan kell likvidálni egy banneres hirdetést, vagy elklikkelni egy-egy felbukkanó pop-up ablakot. De minden bizonnyal ők sem tudnának mit kezdeni azzal az animált gyíkkal, mely a Lycos.com honlapján cikázik ide-oda, sőt azzal a Saturn márkájú sportszer-tároló eszközzel sem, mely a ComedyCentral.com, az ESPN.com, a Weather.com vagy az EOnline.com oldalait csinosítja. Ezek a reklámok ugyanis lelőhetetlenek…

A rajzos blokkok 20 másodpercig zavarják a látogatókat, amely épp elég ahhoz, hogy mindenki teljesen elfeledkezzen arról, amit éppen keres, ám a legjobban demonstrálják az online hirdetések legutolsó generációjának mindinkább tolakodó mivoltát. Választási lehetőség pedig nincs: nézni kell a reklámot, amíg el nem tűnik.

Az új módszernek három megjelenési formája van: az úgynevezett floating vagy lebegő hirdetés, mely általában rajzfilmstílusban kellemetlenkedik, az oldalnyi villogó hirdetőtábla, és a szintén teljes weblap-szélességű állóhirdetés.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés