Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kielégültek az internetezők?

Kütyük

Kielégültek az internetezők?

Csökkent a szex és pornó weboldalak népszerűsége, miközben a más témákkal foglalkozó lapok látogatottsági adatai növekedtek. Vajon miért?

Dr. Amanda Spink, a Pennsylvania State University kutatási részlegének vezetője röviden elmondta: a szexoldalak nézettsége 16,8 százalékkal esett vissza az elmúlt hónapban az előző év hasonló időszakához képest, ezzel szemben az utazással, kereskedelemmel és állásajánlatokkal megtöltött lapok közel 12 százalékos forgalombővülést produkáltak.

A kutatók annak tudják be a népszerűségi lista változását, hogy az Internet terjedésének hőskorában, a 90-es évek második felében főleg fiatalok, diákok illetve a számítástechnikával hivatalosan foglalkozók alkották a netközönség nagy részét, akik igen érdeklődtek a szexuális témák iránt, míg napjainkban az átlagemberek közül kerül ki az internetezők többsége – ők azok, akiket már sokkal kevésbé érdekelnek a szexuális témákkal foglalkozó site-ok.

A Nielsen Netratings adataiból más érdekességek is kitűnnek, így például jelentős növekedést mutat a spirituális tartalommal bíró oldalak látogatottsága. A március 24-e előtti héten 1,2 millió internetező kattintott ilyen témájú weboldalra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés