Connect with us

Hirdetés

technokrata

3G infrastruktúrát szállít a Nokia T-Mobile-nak

Kütyük

3G infrastruktúrát szállít a Nokia T-Mobile-nak

A világ egyik vezető mobilkommunikációs szolgáltatója, a T-Mobile International a Nokiát választotta 3G WCDMA hálózata infrastruktúrájának fő szállítójának.

A keretmegállapodás első szakaszán alapuló szállítások a közeljövőben indulnak.

„A Nokia kiválasztása újabb fontos lépés az európai 3G WCDMA hálózatunk kiépítése felé” – mondta Hamid Akhavan, a T-Mobile International műszaki igazgatója. „Örömmel várjuk a Nokiához hasonló, erős vállalatokkal meginduló közös munkát, melynek eredményeképpen vonzó és innovatív 3G szolgáltatásokat kínálhatunk majd ügyfeleinknek.”

„Ez a megállapodás mérföldkő jelentőségű a T-Mobile International-lel folytatott együttműködésünk során, és nagy örömmel támogatjuk a rendkívül versenyképes piacon dolgozó T-Mobile International-t hatékony és csúcstechnológiát képviselő 3G WCDMA megoldásunkkal” – mondta Bosco Novák, a Nokia Networks alelnöke.

A Deutsche Telekom AG négy stratégiai részlegének egyike, a T-Mobile International a világ vezető nemzetközi mobilkommunikációs szolgáltatói között található. A Deutsche Telekom fiók-, és leányvállalatai mára világszerte több mint 67 millió ügyfelet szolgálnak ki.

A T-Mobile az első, a digitális GSM vezeték nélküli technológiát használó, Atlanti-óceánon túli mobilkommunikációs szolgáltató.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés