Connect with us

technokrata

Kütyük

A 404-es hiba

Mit teszünk, ha a 404-es hibával (a HTML-oldal nem található) találkozunk? Bosszankodunk, hogy akkor miért indexelte a kereső? Vagy éppen fordítva – jót szórakozunk rajta? (…)

A legrégebbi magyar online sci-fi magazin, a márciusban hetedik születésnapját ünneplő Solaria.hu versenyt hirdet a “404-es hiba: ez az oldal nem található” hibaüzenet humoros, sci-fi stílusú helyettesítésére. Aki a legszellemesebb hibaüzenetet küldi be a szerkesztőségnek, az sci-fi könyveket, plusz egy mókás ajándékot nyerhet.

Az 1995. március 21-én alapított Solaria nemrég új köntöst és szerkezetet kapott. Ezért elképzelhető, hogy számos régi olvasó gyakran botlik nem létező oldalakba, mert a megszokott tartalmat már más címen kell keresni a Solarián belül. A pályázat célja, hogy a látogatók még ilyen alkalmakkor se bosszankodjanak, hanem szórakoztató tartalommal találkozzanak.

A verseny szöveges és HTML kategóriában kerül kiírásra. Mindkét kategóriában a beküldési határidő 2002. március 21. éjfél. Eredményhirdetésre március 24-én, vasárnap kerül sor.

A szöveges hibaüzeneteket a Solaria.hu fórumába, a Játékok/Hibaüzenet témakörbe, hozzászólásként lehet beküldeni. A teljes HTML-oldalakat viszont a solaria@solaria.hu címre, e-mailhez csatolva kell eljuttatni a szerkesztőséghez. A hibaüzenet szövege nem haladhatja meg a 100 karaktert, a HTML formátumú pályázat pedig a 100 kb-ot.

Mindkét kategória nyertese választhat egy Möbius és egy Cherubion kötetet a két kiadó aktuális kínálatából, plusz mindketten egy-egy meglepetés-ajándékban részesülnek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle